E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Katar açıklaması---

Erdoğan'dan Katar açıklaması

Erdoğan'dan Katar açıklaması
15 Ağustos 2018 - 23:35 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerimiz birçok alanda güçlenerek devam edecek." dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şeyh Hamed Al Sani ve Katar halkına Türkiye'nin yanında durdukları için milletim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bugün bir çalışma ziyareti için ülkemize gelen kardeşim Hamed Al Sani ile çok verimli ve olumlu bir görüşme gerçekleştirdik." ifadelerine yer verdi.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'yi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Erdoğan, "Şeyh Hamed Al Sani ve Katar halkına Türkiye'nin yanında durdukları için milletim adına teşekkür ediyorum. Dost ve kardeş ülke Katar ile ilişkilerimiz birçok alanda güçlenerek devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.

Katar'dan Türkiye'ye 15 milyar dolarlık yatırım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muro kiriko16 Ağustos 2018 13:30

    babasının hayrına yatırım yapmaz.al gülüm ver gülüm bu isler..turkiye nin döviz rezervi 20 milyar dolar 15 milyar dolar yatırımdan bahsediliyor.

  • alo16 Ağustos 2018 00:23

    aslında bu para telekom a yakışır garanti bankasını alıp bedelli sermaye arttırımı yapmasın

  • IHLAS GRUBU.KAYYUM ATANSIN16 Ağustos 2018 00:20

    Katarlilara artik kanal istanbul cevresinde sirin kucuk bir sehir ya da varlik fonundaki thyao ziraat halk banasi ptt...vs verilmis olabilir mi?...dogrudan yatirim yapacaklarmis dogrudan ne demek?????