E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriErciyas Holding Hyperloop Geliştirme Programı'na katıldı---

Erciyas Holding Hyperloop Geliştirme Programı'na katıldı

Erciyas Holding Hyperloop Geliştirme Programı'na katıldı
28 Şubat 2024 - 15:22 borsagundem.com

Erciyas Holding, Hyperloop Teknolojisine giriş ve katkı anlaşmasını imzaladı. Anlaşma kapsamında şirket programa katkı verirken hyperloop test hatlarıyla ilgili %24’e varan destek alacak.

BORSAGUNDEM.COM

Erciyas Çelik Boru'nun (#ERCB) ana ortağı Erciyas Holding, Hollanda Hükümeti'nin desteklediği 'Stiching Hyperloop Development Program'ına katıldığını duyurdu. Erciyas Holding, Hyperloop teknolojisine yönelik Ar-Ge ve test hatları geliştirmek için anlaşma imzaladı. Hyperloop teknolojisi, yerde ses hızına yakın ulaşımı sağlayamaya olanak tanıyan yeni nesil raylı ulaşım sistemi.

Erciyas Çelik Boru, 26 Şubat günü sermayesinin %55’i kendisine %45’i de grup şirketi RC Endüstri’ye ait Erciyas Hyperloop firmasının kurulduğunu duyurmuştu. Grup şimdi de teknoloji gelişimi ve transferi için yeni adımını yatırımcısı ile paylaştı.

Hyperloop Geliştirme Programı Vakfı, 25'ten fazla uluslararası şirketi bünyesinde barındırıyor ve Hyperloop konseptinin gelişimini hızlandırmayı amaçlıyor. Erciyas Holding'in bu programa katılımı, şirketin Hyperloop teknolojine yönelik yatırımdaki kararlığını göstermesi açısından önemli.

Anlaşma kapsamında, Erciyas Holding'in Hyperloop teknolojisi ile ilgili giderleri, ekipman harcamaları, personel masrafları ve Erciyas Çelik Boru'nun üreteceği Hyperloop test hatları ve prototiplerine yönelik boru üretimleri, program tarafından %24'e varan oranda desteklenecek. Bu destek, Erciyas Holding'in Hyperloop teknolojisi alanındaki gelişimine olanak verecek.

Erciyas Çelik Boru'nun bu işbirliğiyle, geleceğin ulaşım teknolojilerine yatırım yapması mümkün olurken aynı zamanda şirketin yenilikçi ve öncü bir pozisyon almasını sağlayacak. Bu da sektördeki etkinliğini artırmasına fırsat verecek.

12 şirketten geri alım

 

Günün önemli şirket haberleri 28/02/2024

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 141,00
En Yüksek: 142,50
En Düşük: 138,70
Değişim 0,00 %
FK: 118,97
PD / DD: 3,67
İşlem Hacmi 116.765.238
Toplam Adet: 829.633
Ağırlıklı Ort.: 140,71
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)