E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıEndeksin negatif seyirle açılması bekleniyor---

Endeksin negatif seyirle açılması bekleniyor

Endeksin negatif seyirle açılması bekleniyor
20 Temmuz 2015 - 09:17 borsagundem.com

Bu hafta piyasalar koalisyonda 2. tur görüşmelerini izleyecek

Ziraat Yatırım Menkul Değerler tarafından hazırlanan sabah stratejisi analizi:   

"Geçtiğimiz hafta Yunanistan anlaşmasının sağlanması, düşen petrol fiyatları ve Çin ile ilgili büyüme endişelerinin kısmen hafiflemesi ile endeks günü yatay bir görüntüyle kapattı. Diğer taraftan, ABD  tarafında özellikle konut verilerinin iyi gelmesi ve FED Başkanı Jannet Yellen'in bu yıl faiz  artırımına hazır olduklarına yönelik şahince açıklamaları Dolar'ın değer kazanmasına neden oldu. Haftaya da Dolar'daki güçlenmenin sürerek devam ettiğini izliyoruz. Dolar /TL 2,65'in üzerinde. Asya borsaları ise satıcılı. Güne negatif bir görüntüyle başlayabiliriz.

Yurtiçi gündemde ise siyasi gelişmelerin önemi daha da artmakta. Geçtiğimiz hafta ilk tur koalisyon görüşmeleri sonrasında, Ak Parti - CHP koalisyon ihtimali ön plana çıkmış durumda. Bu hafta ikili görüşmelerle birlikte ikinci tur görüşmelerinin olması bekleniyor. Durum netleşene kadar endekste sakin bir görüntü yaşanabilir. Bugün de önemli bir veri akışı ve gelişme gözükmüyor. Dolayısıyla  yatay dalgalı bir seyir izleyebiliriz. ''

ZİRAAT YATIRIM

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)