E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEden Hazard için Fenerbahçe açıklaması---

Eden Hazard için Fenerbahçe açıklaması

Eden Hazard için Fenerbahçe açıklaması
21 Ocak 2021 - 09:05 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Real Madrid'in Belçikalı yıldızı Eden Hazard ile ilgili AS gazetesi muhabiri Manu de la Juan açıklamalarda bulundu.

İspanya'nın en popüler spor gazetesi AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de la Juan, Eden Hazard'ın Türkiye'ye gelmesinin imkânsız olduğunu söyledi.

TÜRKİYE'YE TRANSFERİ İMKANSIZ

Radyospor'a konuşan Manu de la Juan, "Eden Hazard'ın kiralık olarak Fenerbahçe'ye geleceği yönündeki iddia, İspanya'dan çıkmadı. Bu, Türkiye kaynaklı bir iddia. Hasan Çetinkaya, görevde olduğu dönemde Hazard'ı getirmeye çalıştıklarını, oyuncuyla temasının hâlen devam ettiğini ve Hazard'ın kendisine, bir gün Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylediğini ifade etmiş. Bu açıklama küçük bir haber olarak İspanya'da bir gazetede yer aldı. İşin gerçeği şu, Eden Hazar'ın Türkiye'ye transferi imkânsız. Bir buçuk yıldır arka arkaya gelen sakatlıklardan dolayı, Real Madrid'de düzenli oynayamadı. Şu anda iyi oynadığını söyleyemeyiz. Ama, Real Madrid ona 100 milyon Euro'dan fazla yatırım yaptı. Birincisi, Madrid yönetimi bu parayı büyük ölçüde kurtarmadan onun transferine izin vermez. Kiralık göndermez. İkincisi Hazard pes etmedi. Performansını yükseltip, takıma yararlı olacağını düşünüyor" dedi.

Günün önemli şirket haberleri 21/01/2021

 

İflas şirketin iştiraki halka açılıyor

 

Hulk, Beşiktaş'a mı geliyor?

 

Fiyatlamalarda Merkez Bankalarında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)