E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİflas etmiş şirketin iştiraki halka açılıyor---

İflas etmiş şirketin iştiraki halka açılıyor

İflas etmiş şirketin iştiraki halka açılıyor
21 Ocak 2021 - 08:59 borsagundem.com

Pandemi sürecinde ekonomiler çökerken borsalar rekor üstüne rekor kırıyor. Yatırımıcılar halka arzlarda hisse kapmak için yarışıyor.

Alman online perakendeci MyTheresa, ABD'de 2,2 milyar dolar değerinde halka arz planlıyor. Alman online lüks perakendecisi MyTheresa, 2,2 milyar dolar değerlemeyle New York'ta halka açılma başvurusu yaptı.

İflas etmiş ABD'li perakendeci Neiman Marcus'un bir parçası olan Münih merkezli grup, hisselerini hedef aralığının üst noktası olan 26 dolar olarak değerlendirdiğini bildirdi. Ana şirket iflas etmiş olsa bile halka arza yoğun talep gelmesi bekleniyor. Pandemi sürecinde birçok ülke destek paketleriyle ekonomilerini ayakta tutmaya çalışırken yatırımcıların ekin ettiği borsalar rekor üstüne rekor kırıyor. Bu yüzden de halka arzlara yoğun talep geliyor.

MyTheresa; Burberry ve Prada dahil olmak üzere 200'den fazla lüks marka satıyor ve Eylül sonunda yarım milyondan fazla aktif müşteriye sahipti. Halka arz izahnamesine göre, son mali yılında 133 ülkeye bir milyonun üzerinde sipariş sevk etti ve bir önceki yıla göre% 18,6 artışla 450 milyon euro net satış gerçekleştirdi.

Doğan Holding yeni bir halka arza hazırlanıyor

 

Goldman Sachs: Halka arz şirketlerinin ömrü kısa

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Köşedeki Bakkal21 Ocak 2021 12:12

    60 bin TL'ye devir aldığım marketimin satışlarını 1 yılda %300 artırdım. Kısa ve Uzun Vd borçlanmam yok. Satışlarım peşin, alımların 60 gün vadeli. Bu tabloya göre spk'ya hemen başvurayımda halkımız bu gelişen şirkette payını alsın. Buradan da New York borsasına zıplarız inşallah.