E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya şampiyonu cepheye gidiyor---

Dünya şampiyonu cepheye gidiyor

Dünya şampiyonu cepheye gidiyor
30 Eylül 2020 - 14:17 borsagundem.com

Azerbaycan'ın tüm dünyaya nam salan karma dövüş sporcusu Tofik Musayev'in ardından Dünya Tekvando Şampiyonu Ayhan Tağızade'de Azerbaycan Ordusuna katıldı

Azerbaycan toprağı olan Dağlık Karabağ'da son yılların en şiddetli çatışmaları yaşanıyor. 28 yıl önce Ermeniler tarafından işgal edilen bölgede, yine Ermenistan tarafından saldırılar düzenlendi. Bu provokasyona yanıt veren Azerbaycan ordusu, kapsamlı bir harekatla 7 köyü ve stratejik tepeleri ele geçirdi.

Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan çatışmalarla beraber, birçok Azerbaycan vatandaşı gönüllü olarak orduya katılmak için başvuruda bulundu. Bu isimler arasında dünyanın da tanıdığı sporcular da yer alıyor.

Azerbaycan'ın tüm dünyaya nam salan karma dövüş sporcusu Tofik Musayev'in ardından Dünya Tekvando Şampiyonu Ayhan Tağızade'de Azerbaycan Ordusuna katıldı. Konuyla ilgili paylaşım yapan Azerbaycanlı gazeteci Ceyhun Aşirov, "Azerbaycanın tekvando'da Avrupa ve Dünya şampiyonu sporcusu Ayhan Tağızade gönüllü olarak orduya katıldı" ifadelerini kullandı.

Ermenistan'a ait 2 uçak düştü

Türkiye'deki Ermeniler'e Şentop'tan mesaj

İşgalci Ermenistan'a Azerbaycan'dan bir ağır darbe daha!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)