E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisDoğtaş Kelebek’te patron satışa geçti, hisseler çöktü!---

Doğtaş Kelebek’te patron satışa geçti, hisseler çöktü!

Doğtaş Kelebek’te patron satışa geçti, hisseler çöktü!
18 Eylül 2020 - 14:00 borsagundem.com

Doğtaş hisselerinde bugüne kadar borsada benzerine pek rastlanmayan şekilde hisse satışı yapılıyor! Yüklü miktarda hisse sattığı söylenen patronun yakında bedelli sermaye artırımına gitmek isteyeceği iddia ediliyor

BORSAGUNDEM.COM

Doğtaş Kelebek hisselerinde olğandışı fiyat ve miktar hareketleri yaşanıyor. Güne 2.90 lira seviyesinden başlayan hisseler bir anda gelen yüklü satışların etkisiyle taban oldu. Borsa kulislerinde 'yüklü miktarda hisse satışı için hazırlık yaptığı' söylenen şirket ortaklarının, ellerindeki payları piyasaya sürmeye başladıkları konuşuluyor. Yapılan yüklü satışların etkisiyle yaşanan sert düşüşe bağlı olarak iki defa devre kesici uygulandı ve hisseler geçici olarak işleme kapatıldı. Saat 14.15 itibarıyla hissede 146 milyon lot işlem gerçekleşti.

SIRADA BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI MI VAR?

269 milyon ödenmiş sermayesi olan şirketin özsermayesi eksi 23 milyon lira! Sürekli zarar açıkladığı için şirketin özsermayesi eksiye geçmiş durumda.

Hisselerde yaşanan sert düşüş ve yüklü satış sonrası borsa kulislerinde, “Patron çıldırdı” şeklinde espriler yapılıyor!

Bir önemli iddia da yüklü ortak satışının ardından bedelli sermaye artırımı geleceği şeklinde ki, bu iddianın doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz!

Doğtaş Kelebek’ten ‘borca batıklık’ açıklaması

 

Borsada robotlar hizaya getirilemez mi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recep gider19 Eylül 2020 19:35

    Borsa düşecek ekim kasım aralık satıp kacin

  • Sezar19 Eylül 2020 18:11

    Şirket her sene zarar ediyor. Buna rağmen bu hisseyi alıyorsan, senin niyetin. Para kaybetmektir.

  • Ali 18 Eylül 2020 23:08

    Hisse zarar üstüne zarar yazıyor... 1.. Tl den... 3... TL çıkan hisseyi patron hemen satar.

  • çetin ganioğlu 18 Eylül 2020 22:51

    Sayin spk yetkililileri lutfen bu gidise dur diyin.patronlar once kendi paylarini satiyor sirketin yuzde 80 biz kucuk yatirimcilarin oluyor sonra bedelli sermaye artirimi ile bizi soyuyorlar.vergi yok kar yok istihdam yok.allah askina kendinizi bir sorgulayin.bu ulkeyide bu yatiriciyida soydurmayin.

  • M18 Eylül 2020 22:00

    25 yıllık borsayı takip eden birisi olarak hırsınıza yenik düşmeyin endeks 100 dışındaki kağıtlardan uzak durun eninde sonunda paranızı kaybedersınız

  • urttu25 Eylül 2020 08:23

    öyle diyonda bu adi tüprşta  2019 dan buyana bekliyom yazık değilmi. bukara zarar. böyle şirkete yakısıyormu. katılmıyorum dediğine. adı büyük götü kovuk sirket bunlar. sarkuysandan iyisini görmedim borsda.

  • Mucise Reis ;)18 Eylül 2020 14:16

    Bedelliyi bakalım spk kabul edecek mi? dahaçan  AK in eldeki lotları basması ile gerçekleşti gibi duruyor, ilk olarak resi biçimde tabana yapıştırdı. alımlar olunca, tabanda kiltyemeyen kağıdı serbest bırakın tabandan  3 - 5kademe üzerine blok blok satış dizi. yani al-sat olmalına müsade ediliyor. bugun TV yede katılmış, bazı açıklamalarda bulunmuş. İstenen etki geçöişteki gibi ORGE HİSSESİNde oldugu gibi pozitif olmayınca, bu sefer plan tek taraflı gerçekleşti. Planlı programlı oldugu kesin. Ama alan-satan kar mı eder, zarar mı eder bişe diyemem.