E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoğan, Pakistan Başbakanı ile buluştu---

Doğan, Pakistan Başbakanı ile buluştu

Doğan, Pakistan Başbakanı ile buluştu
24 Ocak 2020 - 14:12 borsagundem.com

Türk iş dünyasının Davos trafiği sürüyor… Pakistan Başbakanı Imran Han, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ile bir araya geldi. Imran Han, Doğan Holding'i enerji ve turizm yatırımlarına davet etti.

CÖMERT YILDIZ – BORSAGUNDEM.COM  / ÖZEL HABER

Dünyanın etkili siyasetçileri ve iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin katıldığı Dünya Ekonomik Forumu (WEF) İsviçre’de devam ediyor. İş ve politik dünyanın buluştuğu Davos’ta, Türk işadamları ve yöneticileri de liderlerle görüşme trafiğini başlattı. Davos’ta gerçekleşen ikili görüşmelerde ilk bilgileri Borsagundem.com’dan duyurmuştuk. Bu haberlerden ilki Sabancı Holding’in Rusya Federasyonu‘na bağlı Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rüstem Nurgaliyeviç Minnihanov ile görüşmesiydi. Ardından Çalık Holding’in sahibi Ahmet Çalık, Davos’ta Pakistan Başbakanı İmran Han ile bir araya geldiğini de Finansgundem.com ile sizlere duyurmuştuk. Davos trafiğinden bir ilk haberi daha sizlere iletiyoruz.

ENERJİ VE TURİZME DAVET

Pakistan Başbakanı Imran Han, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı ile bir araya geldi. Begümhan Doğan Faralyalı, Pakistan Başbakanı Imran Han’a, enerji, medya, sanayi, ticaret, sigorta ve turizm sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini anlattı.
Pakistan Başbakanı ise hükümetin yatırımcıları kolaylaştırmak için reform gündemine girdiğini ve iş kurmak için mümkün olan tüm desteği sağlayacağını söyledi. Başbakan Imran Han, Doğan Holding'i enerji ve turizm sektörlerindeki yatırımlarına davet etti. 

Sabancı Rusya’ya yatırım mı yapacak?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)