E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDoğalgaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadı---

Doğalgaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadı

Doğalgaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadı
29 Mart 2024 - 10:33 borsagundem.com

En makul fiyat seviyesi baz alınarak belirlenen ve tüketicilere sunulan doğalgaz toptan satışı fiyatında değişikliğe gitmedi.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğalgaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını bildirdi.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, Kuruluşun doğalgaz toptan satış fiyatlarını; piyasa koşulları, ülkenin ekonomik şartları, piyasa fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun tarife ile ilgili kararları ve maliyet unsuru olan alım - işletme giderlerindeki değişim dikkate alınarak mümkün olan en makul seviyede belirlenmekte ve tüketicilere sunulmakta olduğu belirtildi.

Doğalgaz toptan satış fiyatlarında değişiklik yapılmadı

Açıklamada, "Bu kapsamda, Kuruluşumuz tarafından 01 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olan Doğalgaz Toptan Satış Fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır." denildi.

Ukrayna'nın ardından en düşük fiyatlar Türkiye'de

BOTAŞ, Household Energy Price lndex (HEPİ) fiyatları esas alındığında konutlarda, Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğalgaz fiyatının ülkemizde uygulandığını belirtti.

EPDK, BOTAŞ'ın doğalgaz kararını onayladı!

 

BOTAŞ'tan doğalgaz borcu iddialarına ilişkin açıklama

 

Petrol ve doğalgaz ithalatı arttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz29 Mart 2024 11:55

    ALLAH başımızdan eksik etmesin RTE ve BAHÇELİ yi yoksa işimiz çok zor.Bugün baktım haberlere 12 kg mutfak tüpü 702 TL olmuş.Yoksa kışın doğalgaz faturamız en az 14.000-17 000 TL olur idi.