E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDHKP/C'nin sözde sorumlusu tutuklandı---

DHKP/C'nin sözde sorumlusu tutuklandı

DHKP/C'nin sözde sorumlusu tutuklandı
29 Kasım 2022 - 19:38 borsagundem.com

İstanbul'da silahlı terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye sorumlusu olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Gülten Matur, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı

MİT İstanbul Bölge Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, hakkında 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan yakalama kararı bulunan ve firari durumda olan terör örgütü DHKP-C'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur'un, yurt dışına çıkma arayışında olduğu belirlendi.

DHA'nın haberine göre, Matur'un yakalanması için MİT ve terörle mücadele ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan operasyonda Gülten Matur gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Gülten Matur, sabah saatlerinde hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına getirildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadesinin tamamlanmasının ardından Gülten Matur, tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Hakimlikçe, şüpheli Gülten Matur tutuklandı.

DHKP-C Türkiye sorumlusu Gülten Matur yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Milliyetçi Vatandaş 30 Kasım 2022 03:26

    Hamam böcekleri saklandıkları yerlerde bir bir yakalanıyorlar.,Bayan demeye bin şahit isteyen hamam böceği görünümlü zat yakalanmış. Allah devletimize ve güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Muhtemelen hamam böceği. Yuvası Yunanistan a kaçacaktı . Sonra ver elini İsveç .Sonra sokakta protesto. Bunlarin hepsi hamam böceği.