E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDHKP-C Türkiye sorumlusu Gülten Matur yakalandı---

DHKP-C Türkiye sorumlusu Gülten Matur yakalandı

DHKP-C Türkiye sorumlusu Gülten Matur yakalandı
28 Kasım 2022 - 12:38 borsagundem.com

MİT ve emniyetin ortak operasyonu sonucu, terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da yakalandı.

Güvenlik güçlerimizin ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) terör örgütüne yönelik operasyonları hız kesmeden sürüyor. Emniyet ve MİT'in son operasyonu da terör örgütü DHKP/C'ye yönelik olarak gerçekleşti. DHKP/C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur, MİT Başkanlığı ve Emniyet'in ortak operasyonu sonucu İstanbul'da yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucu "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan hakkında yakalama kararı bulunan firari terörist Matur'un, yurt dışına çıkma arayışında olduğu tespit edildi.

Matur, MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünün ortak operasyonu sonucu bugün İstanbul'da yakalandı.

İstiklal Caddesi saldırısıyla ilgili 13 kişi daha yakalandı

 

EGM ve MİT'ten ortak operasyon: O terörist yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sözün özü28 Kasım 2022 18:31

     Bunun CHP veya başka yerlerle ne ilişkisi var....... Saçma sapan yazı yazmayın..... BÖYLE YAPA YAPA SANKİ  6 LI MASA BAŞKA MİLLETTEN Mİ......... 

  • Mucise Reis ;)28 Kasım 2022 14:48

    Türkiye de yaşıyor, yurt dışına çıkmaz istersen yakalanıyor. Dağda değil, ovada değil...Bu kısım biraz garip geldi. onca kamera kaydı, onca kimlik denetimleri, hastanelerde kayıtlar, okullarda, işyerlerin de, vb. nasıl bu kadar rahat el kol sallayıp gezmişler ? .yurt dışına kaçma girişimi olmasa yakalanmayacak mı dı ? bu kısım biraz garip geldi bana. Belediyeler o var bu var diyip yayagara kopartanların bu tarz durumları nasıl açıklayacakları merakımın konusu. Nasıl aramızda yaşayabilmiş yakalanmadan ? açmı kalmış oruç mu tutmuş yıllarca, ekmek almamış mı?_ markete gitmemiş mi ? .. Başkalarına gelince yok işçi almışsınız adli sicil kaydı temiz çıkmış belediyede çalışmış, yok geçmişini araştırmadın, yok bilmem nesini kontrol etmedin, yok heyet kurup şunu bunu etmedin diyenler..Bu zat gezerken kim neler yapmadı ihmaller oldu ? buyursun açıklasınlar. Tehlikeli tiplerin yeri kodesdir, topum içi değil.

  • Tufan28 Kasım 2022 14:15

    İnsanlıktan nasibini almamış bir canavar gibi. Şimdi altılı masadan destek mesajları bekliyoruz "yazıktır, gazetecidir ifade özgürlüğünü terör saldırısı olarak gerçekleştirdi diye suç mudur" say sayabilirsen. Malum yalandaroğlu pkklıları bile ziyaret ediyordu bunuda etmesin mi?

  • Vatandaş biliyoo28 Kasım 2022 13:27

    Kimse beni kınamasın ama şu tipe bak.aynı chpkk grup toplantılarında arka sıralarda otiran tiplere benziyor.tabii ön tarafa boyalıları koyup vitrin yapıyorlar.

  • sözün özü28 Kasım 2022 18:33

     Saçma sapan yazmışşın.......