E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin Devlet Başkanı'ndan, 'savaş kazanabilecek seçkin ordu' talebi---

Çin Devlet Başkanı'ndan, 'savaş kazanabilecek seçkin ordu' talebi

Çin Devlet Başkanı'ndan, 'savaş kazanabilecek seçkin ordu' talebi
06 Ocak 2022 - 20:45 borsagundem.com

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, harp koşullarının değişen ileri teknolojiye dayalı bir şekilde yeniden tasarlanması gerektiğini söyledi. Şi, askeri eğitimle "savaş kazanabilecek seçkin bir ordu yaratma" çağrısında bulundu

Şinhua ajansının haberine göre, aynı zamanda Merkezi Askeri Komisyon Başkanı olan Şi, yeni yılda Çin Halk Kurtuluş Ordusuna verdiği ilk yazılı emirde, ulusal güvenliğin ve harp koşullarının değişen manzarasının etkin şekilde kavranmasının önemine dikkati çekti.

Silahlı kuvvetlerin, teknolojinin, savaş sahasının ve rakiplerin evrimini yakından izlemesi gerektiğini kaydeden Şi, savaş kazanabilecek seçkin bir ordu yaratılması için eğitim ile operasyon pratiğinin daha iyi birleştirilmesi, teknoloji kullanımının arttırılması gerektiğini vurguladı.

Şi, ordudaki tüm subay ve askerlerin emir komuta ve harp yeteneklerini geliştirecek, uygulamayı mükemmelleştirecek iyi tasarlanmış eğitimlerden geçmeleri gerektiğini söyledi.

Çinli şirket temerrüde düştü

 

Japonya ve Avustralya'dan Çin'i kızdıracak hamle

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)