E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin ABD'nin yaptırımlarını reddetti---

Çin ABD'nin yaptırımlarını reddetti

Çin ABD'nin yaptırımlarını reddetti
28 Haziran 2019 - 17:52 borsagundem.com

Çin'i temsil eden yetkili Fu Cong, ABD'nin İran'dan petrol ithalatına yaptırım uygulamasını reddettiğini söyledi.

İran ile büyük devletler arasında yapılan ancak ABD'nin çekildiği nükleer anlaşmayı kurtarmak için yapılan müzakerelerde Çin'i temsil eden yetkili Fu Cong, ABD'nin İran'dan petrol ithalatına yaptırım uygulamasını reddettiğini söyledi.

Müzakereler için Viyana'da bulunan Çin Dışişleri Bakanlığı'nda silahlanma kontrolü departmanının yöneticisi olan Fu, ülkesinin ABD yaptırımlarını dikkate almayıp İran'dan petrol ithal edip etmeyeceği sorusuna, "Tek bir tarafın ilan ettiği yaptırımları reddediyoruz, bizim için enerji güvenliği önemlidir" cevabını verdi.

Fu, Çin'in İran'dan petrol alıp almayacağı sorusuna "ABD'nin sıfır (ithalat) politikasını kabul etmiyoruz" cevabını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gokhan temiz28 Haziran 2019 23:56

    amerika dunyayi yeniden dizayn edecek karanlik gunler geliyor bu arada cin sevici arkadaslar bos konusmasin cin in amerikaya ihtiyaci var usa mal almayi keserse cin ekonomisi bir saatte coker ayrica dunyanin superi cin olursa amerikayi mumla ararsiniz demedi demeyin 

  • Mehmet28 Haziran 2019 21:36

    Çin blofunuzu yemiyor. . Yankiler. Çin kıymetli elementlerin abd ye ihracatına kisit getirsin. ABD de teknolojik araştırmalar dursun. O zaman görürsünüz.

  • Tohimo yuroki28 Haziran 2019 21:05

    Çin in eli de kuvvetli. Abd nin yaptırımlarına kolay boyun eğmemeli bence. Çin büyük bir ülke. Tehdit ile müzakere olmaz.. Abd 3 bana 1 sana paylaşımı yaparsa ben de olsam hop derim.

  • Bekir28 Haziran 2019 18:28

    Ortalık karışacak vaziyet alın.

  • Yorum28 Haziran 2019 18:05

    Adamsın