E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCengiz: Haziran ayında biz olmayabiliriz---

Cengiz: Haziran ayında biz olmayabiliriz

Cengiz: Haziran ayında biz olmayabiliriz
09 Şubat 2021 - 15:10 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferler için düzenlenen imza töreninde flaş bir açıklama yaptı. Cengiz, "Haziran ayında biz olmayabiliriz, öyle gözüküyor çünkü ibra etmeyecekler" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, Gedson Fernandes, DeAndre Yedlin, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu için toplu imza töreni düzenledi.

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde söze başlayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Başta Onyekuru olmak üzere tüm yeni oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Teklifler olmasına rağmen bizi seçtiler. Galatasaray'ı seçtiler, tercih ettiler. Bu çok önemli." dedi.

Mustafa Cengiz'in ardından konuşan Henry Onyekuru ise "Tekrar burada olmak, evime dönmek inanılmaz bir duygu. Yuvama geri döndüm. Ne zaman buraya gelsem, kendimi çok mutlu hissediyorum. İnşallah daha önce de yaşadığımız gibi bir şampiyonluk daha yaşarız..." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Galatasaray'a imza atmadan önce Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiği yönündeki iddialara açıklık getiren Mostafa Mohamed, "Geçen sezon Fenerbahçe'den teklif geldi ama Galatasaray'da olduğum için daha mutluyum." şeklinde konuştu.

"HAZİRAN'DA BİZ OLMAYABİLİRİZ"

Başkan Mustafa Cengiz ayrıca, "Gol yediğimizde kimlerin el şaklattığını çok iyi biliyorum. Fenerbahçe'yi yendiğimizde kimlerin üzüldüğünü çok iyi biliyorum. Hepsini açıklayacağım. Yönetim olarak haziran ayında biz olmayabiliriz. Büyük ihtimalle de öyle görünüyor. Çünkü ibra etmeyecekler" diyerek ibra edilmeme ihtimaline işaret etti.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tepki: Bu çok ayıptır

 

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 1

 

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cim bom bom09 Şubat 2021 20:43

    Gerçek bir işadamı ve ışletmeci. Başkanım kalmalısın vede aynen devam etmelisin. Ayrılırsan da hizmetlerin için teşekkür ederiz

  • aydın09 Şubat 2021 20:14

    Mustafa Cengiz'i seviyoruz.Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak'la beraber devam etmeli.