E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇalımbay ile Beşiktaş'ın Başakşehir sınavı---

Çalımbay ile Beşiktaş'ın Başakşehir sınavı

Çalımbay ile Beşiktaş'ın Başakşehir sınavı
12 Kasım 2023 - 15:59 borsagundem.com

Süper Lig'de heyecan Beşiktaş-Başakşehir maçı ile devam ediyor. 2023-24 sezonunun 12. haftasında Beşiktaş, yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay yönetiminde sahasında Başakşehir ile kozlarını paylaşıyor


Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, RAMS Başakşehir’i konuk edecek. Tüpraş Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Başakşehir maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Ligde ve Avrupa’da aldığı üst üste kötü sonuçlarla hedeflerinden teker teker uzaklaşan Beşiktaş, geride kalan 11 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle 19 puana sahip olarak 5. sırada yer alıyor.

Kötü gidişini sürdüren RAMS Başakşehir ise 9 puanla 18. basamakta bulunuyor.

Siyah-beyazlı kulübün simge isim 18 yıl sonra...

Siyah-beyazlı kulübün simge isimlerinden Rıza Çalımbay, yarınki mücadeleyle 18 yıl sonra Beşiktaş’ın teknik patronu olarak sahaya çıkacak. Teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın görevden ayrılmasının ardından Beşiktaş’ın başına teknik direktör olarak geçen Çalımbay, Tüpraş Stadı’nda ilk kez taraftarlarıyla buluşacak.

Beşiktaş’ta başkanlığa yeni aday: Serdar Adalı

 

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi

 

Beşiktaş, Konferans Ligi'ne veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)