E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBritish Airways, 10 bin kadar uçuşu iptal etti---

British Airways, 10 bin kadar uçuşu iptal etti

British Airways, 10 bin kadar uçuşu iptal etti
23 Ağustos 2022 - 06:44 borsagundem.com

Avrupa'daki havalimanlarında yaşanan personel sıkıntısı, British Airways'i de vurmaya devam ediyor. Şirket, kışın yapılması planlanan 10 bin civarında uçuşun iptal edildiğini duyurdu

British Airways, personel eksikliği gerekçesiyle, mart ayı sonuna kadar yüzde 8'lik bir uçuş azaltma kararı alındığını, 10 bin civarında uçuşun iptal edildiğini duyurdu.

Kararın, Londra'daki Heathrow Havalimanı'nı ilgilendirdiğine dikkat çekildi.

Açıklamada ayrıca, 29 Ekim'e kadar bu havalimanı giriş-çıkışlı 600'den fazla uçuşun daha iptal edileceği bilgisi verildi.

Şirket, yaz aylarında da uçuşlardaki yoğunluğu azaltmak için iptal yoluna gitmişti.

İskandinav havayolu SAS, 1700 uçuşu iptal etti

Havacılık sektöründe büyük kaos

Avrupa havacılık sektöründe hayal kırıklığı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )23 Ağustos 2022 07:50

    Problem şu. Ciddi manada hava yollarında çalışanlar baskı altında. Bir işsizlik, bir yoğun iş, bir aman şehri terk etme gel dedimmi gel gibi robot misali yaklaşımlar... İnsanalr bu durum karşısında daha sakin, düzenli, problemlerin olmadığı bazı sektörlere geçti. Şimdi ilgili firma personel bulamıyor :D Aynı durum ABD de küçük kobilerde var. Küçük kobiler, işletme mekanları vb. işçi arıyor ama bulamıyor :D Bizdeki turzm gibi. 6 ay gel çalış diyorsun 5,500 veriyorsun. kış geliyor hadi git diyorsun. ne oldu ? ben turizimciyim, turzm sendikası zart sürt bölge sorumlusu zartıngen vb çıkıp.. Türkiye de işçi bulamıyoruz diyor :D yahu sen turzm den para kazansan ? 12 ay turzm yapsan, Yabanvı yerde okudum yazıcam bu turzm ile ilgili belki ülkemizde olur...