E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBozdağ: Erken seçim piyasaya olumlu yansır---

Bozdağ: Erken seçim piyasaya olumlu yansır

Bozdağ: Erken seçim piyasaya olumlu yansır
19 Nisan 2018 - 10:40 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: Erken seçim tarihinin piyasaya etkisine ilişkin ''dünkü piyasaların verdiği tepki de bu olumlu etkiyi çok net bir şekilde ortaya koymaktadır'' dedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bozdağ, "24 Haziran, yeni hükümet sisteminin milletin iradesi doğrultusunda uygulamaya konulacağı tarihtir." dedi.

"Yeni bir dönemin kapısını aziz milletimiz 24 Haziran'da açacaktır." diyen Bozdağ, "Seçimin erkene alınması, Türkiye üzerinde kirli hesap yapan herkesin hesabını bozan bir adım olmuştur." ifadesini kullandı.

'24 Haziran seçim için uygun bir tarih'

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "24 Haziran seçim için uygun bir tarih. Çünkü 26 Ağustos yazın ortası ve Kurban Bayramı'nın akabinde." diye konuştu.

Seçimlerin öne alınmasının Türkiye'ye dönük tuzak hazırlayanların tuzaklarını boşa çıkaran bir hamle olduğunu belirten Bozdağ, "Türkiye'de senaryoyu artık başkaları değil bu millet yazacaktır. Bu milletin yazdığı senaryoya herkes tabi olacaktır." dedi.

'Türkiye'nin alınan kararları hızlı uygulamaya ihtiyacı var'

Bekir Bozdağ: "Madem ki sistem değişti, biz o yeni sistemle yolumuza devam etmeliyiz. Artık sistemin hataya geçirilmesini daha fazla geciktirmenin kimseye bir faydası yoktur." ifadesini kullandı.

"Türkiye'nin hızlı karar almaya, alınan kararları hızlı uygulamaya ihtiyacı var." diyen Bozdağ, şunları söyledi:

"Biz Türkiye zarar görmesin diye seçimin öne alınmasını kararlaştırdık. Yani daha uzağa götürmek demek daha fazla Türkiye'yi bu tartışmalarla meşgul etmektir. Artık biz bu tartışmaları bitirelim istiyoruz. Seçim tartışmaları bitsin."

Bozdağ, "24 Haziran'da iktidara gelen, 5 yıl önüne bir perspektif alacak. 'Hükümet kurulamazsa' diye bir dert yok artık, sandıktan hükümeti millet doğrudan çıkaracak." dedi.

'Seçim tarihi piyasaları olumlu etkiler'

Seçim tarihinin piyasalara etkisine ilişkin de Bekir Bozdağ, "Olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Dünkü piyasaların verdiği tepki de bu olumlu etkiyi çok net bir şekilde ortaya koymaktadır. Geleceğe dair belirsizliklerin tamamı ortadan kaldırılmıştır. Türkiye üzerinde kurulacağı söylenen planlar, tuzaklar, senaryoların tamamı bunları planlayanların elinde patlamıştır."

Bozdağ, "24 Haziran sabahı 5 yıllık bir yol belirlenmiş oluyor. Yatırım yapmak isteyen hesabını kitabını ona göre yapacak." diye konuştu.

'Önceden bir görüşme sonucu yapılan bir açıklama değil'

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Sayın Bahçeli'nin açıklamasını ilk defa ben grup konuşmasını dinlediğimde duydum. Önceden bir görüşme sonucu yapılan bir açıklama değil." diye konuştu.

'Bizim adayımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır'

Bozdağ, "Bizim adayımız, MHP'nin adayı, milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." ifadesini kullandı.

Bekir Bozdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu eğer diyorsa ki 'Ben de eroğlu erim, ben de bir başpehlivanım' o zaman kıspetini giyip çıkması lazım." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sedat19 Nisan 2018 12:04

    asgari ücret en düşük memur maaşına eşitlenmesi için kanun çıkarılsın...

  • Demokratik Kongo Cumhuriyetli19 Nisan 2018 11:58

    Tabikine...Bak bizde de seçim oldu çok ama çok olumlu oldu...

  • Emekci19 Nisan 2018 11:44

    Ülkeyi tek adam yönetiminin iyiye göstermediği anlaşıldı. Seçimle birlikte artık kurtulacağız bu basiretsiz tuccarlardan İnşallah

  • Oyuncu 19 Nisan 2018 11:33

    Mahvettiniz milleti Allah da tümünü ze en büyük dertleri versin....

  • erol g.19 Nisan 2018 11:21

    Merkez Bankası ilk toplantısında faizleri arttırmaz ise 24 hazirana kadar bir dolar 5 tl yi Euro 6 tl yi geçebilir Enflasyonun düşük çıkması dolar/döviz kurlarına da bağlı olduğundan Döviz kurlarının yükselmemesi için merkez bankasına ilk toplantısında faizleri arttır baskısı olabilir

  • bu dünyadan biri19 Nisan 2018 11:07

    Fettullahçılar ordudan atılırken bunlar dindar dediler atılmalarını engellediler, o atılmayan askerler 15 Temmuzda darbe yaptılar. Pkk ile Osloda görüşüp açılım süreci adı altında oyuna kandılar. Hep kandırdılar ve kandırıldılar. Yine kandırıyorlar. Piyasanın düzelmesi mümkün değildir. Bunların tüm çözümleri anı kurtarmakla ilgilidir. Ekonominin gerçekten düzelmesi bu şekilde mümkün değildir. Kişi başına düşen gelir ve büyüme tam bir yalandır. Ekonomi üreterek ve az tüketerek büyür. Cari açık olduğu sürece büyüme yalandır.

  • Türkoğlutürk19 Nisan 2018 12:08

    Ne kadar anlatırsan anlat. Karşındaki K O Y U N. anlamıyor. Ne kadar değerliyse paran o kadar büyüksün.

  • HASAN TOSUN19 Nisan 2018 10:54

    piyasada seçim kararı almayla ekonomi deüzelmişmi oluyor,borsa tekeden süt çıkarmanın peşinde,106 binden alınınan kağıtları kazıklamanın peşinde,seçim kararı işin ...... kağıtları bir güzel kakaladılar,bugünden itibaren geldiği yerlere hatta 100 binlere yolculuk başlar,bakan yanlış konuşuyorsun borsa dün 5000 puan gittide birden fabrikalar 5000 puanlık fazla malmı üretti,borsayla ekonomi gösterlerini uyarlayamazsınız,borsa ayrı bir hastalık