E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa Okulu kapılarını açıyor, internetten dev eğitim başlıyor---

Borsa Okulu kapılarını açıyor, internetten dev eğitim başlıyor

Borsa Okulu kapılarını açıyor, internetten dev eğitim başlıyor
08 Nisan 2020 - 02:37 borsagundem.com

Türkiye’nin yarınları adına Sermaye Piyasalarına nitelikli, bilgili, bilinçli yatırımcılar kazandırmak için Borsagundem.com-Inforce işbirliğinde başlatılan Borsa Okulu kapılarını yine açıyor. İnternetten dev eğitim 20 Nisan’da başlıyor…

BORSAGUNDEM.COM

Dün ne söylediysek bugün de o… Biz sözümüzün arkasındayız.

Türkiye’yi dünyanın en güçlü ekonomileri arasına sokacak vizyonun en önemli aktörü Sermaye Piyasalarının neferleri, vatanını seven bilinçli yatırımcı ordusu, “Yıllardır bu okuldan çıkıyor, çıkmaya devam edecek” demiştik, diyoruz.

Evde kalın, yatırımdan uzak kalmayın

Korona virüs paniğinde, salgınla mücadele kapsamında ülke olarak ‘uzaktan eğitime’ geçerken, Borsa Okulu’nun ‘sanal kapı’larını yine açıyoruz. İnternet üzerinden 0’dan 100’e Borsa eğitimine sadece 784 bin metrekarenin yurttaşlarını değil, tüm dünyayı davet ediyoruz.

Önce bilgi sonra bilinçli yatırım

İstanbul’dan Adana’ya, İzmir’den Van’a, Edirne’den Kars’a, ister New York’ta, ister Paris’te yaşayın, yerkürenin hangi köşesinde oturuyorsanız oturun fark etmez çünkü bilgisayarınızı, tabletinizi, cep telefonunuzu açıp internete bağlanmanız yeter.

Cumhuriyet’in 100. Yılı’na üç kala, nitelikli, bilgili, üreten ve girişimci ruha sahip vatandaş olarak Türkiye’yi büyüten adımlardan birini atmanın gururunu taşımak, refaha katkı sunmak elinizde. Kendi geleceğiniz kadar ülkenin de geleceğine imza atmaya hazırsanız buyurun Borsa eğitimine. Kazandıracak hamlelerin tüm sırları 0’dan 100’e Borsa seminerlerinde.  

Güçlü şirketlere hissedar olun

Hem de macera aramak yerine başarı merdivenlerini tırmanarak; borsada tepetaklak düşmeden zirveye koşarak. Nasıl mı? Çok basit: Tasarruflarınızı, yerinde tercihle hak eden yatırımlarda değerlendirerek...

Bunun için de makroekonomi okuyacaksınız, analiz yeteneklerinizi geliştireceksiniz, bilanço bakmayı öğreneceksiniz, trendleri izleyeceksiniz. İşte o zaman yılda bir gün değil her gün büyüyen, kazandıran, güçlü potansiyele sahip şirketlere hissedar olursunuz. İşte o zaman bilinçli bir girişimle parlak bir gelecekte, “Ben de varım” dersiniz.

Tezgahlar nasıl bozulur?

Peki, yatırımcı, bir patronun şirketini kendi cebine değil de gerçekten halka açtığını nasıl anlar? Yatırım ortamını nasıl yakalar? Sosyal medyada kurulan tezgahlara düşmeden, üçkağıtçı manipülatörlerin tatlı diline kapılmadan, aldanmadan, aldatılmadan doğru hisseyi nasıl seçer? Nasıl analiz yapar? Alım ve satım stratejilerini nasıl oluşturur?

İşte, tüm bu insanın kafasını yiyip bitiren soruların yanıtı tek: Eğitim

Ama, kalitesi meçhul, uzman geçinen sahtekarlarla değil, ustalarla, duayen isimlerle, gerçek, güvenilir bir yuvada: Borsa Okulu’nda…

Seminerler 20 Nisan’da başlıyor

İşte beklenen, borsacı adaylarını yarınlara hazırlayacak müjde!

Finansal okuryazarlığın bayrak adresi, bilinçli yatırımcı sevdalısı Borsagundem.com ile Ege’nin ünlü markası Inforce işbirliğinde yine çok konuşulacak dev bir proje… İnternetten bomba gibi 0’dan 100’e Borsa seminerleri 20 Nisan 2020’de start alıyor. Eğitim hazırlıkları tamam. Kayıtlar başladı.

5 gün, 19.00-21.00 arası

20-24 Nisan haftasında, beş gün saat 19.00 - 21.00 arası Borsa Okulu’nda sizi sektörün iki güçlü ismi, güçlü bir program bekleyecek. Müthiş eğitim ‘borsaya merhaba’ diyenlerden ‘borsayı bilen’lere, her yatırımcıya, her tasarruf sahibine, bir tık kadar yakın olacak. Ve kafaları meşgul eden her soru anında yanıt bulacak, şüpheler ortadan kalkacak.

Eğitimler Dr. Gökhan Ugan ve Serdar Uluca'dan

Borsanın ustası, Uluslararası Suiistimal İnceleme Uzmanı (CFE), Risk Yönetimi Güvencesi (CRMA), İş Sürekliliği Yöneticisi (CCM), SPK İleri Düzey ve SPK Türev Araçlar lisans belgelerine sahip olan, Türkiye’nin önde gelen finansal piyasalar eğitmeni ve Borsagundem.com yazarı Dr. Gökhan Ugan derin tecrübesiyle, makroekonomik göstergelerin takibi ve yorumu, mali analiz teknikleri, portföy yönetimi ve risk yönetiminin sırlarını aktaracak. Sorun kalmayacak.

Katılımcılar, destek ve direnç noktalarından temel teknik indikatörlere kritik bilgileri, özel ayrıntıları, sermaye piyasalarının usta ismi, çeyrek asırlık deneyimin adresi, ‘teknik analiz’ dâhisi Serdar Uluca’dan dinleyecek. Vizyoner bakışıyla zirve yolunu aydınlatan Borsagundem.com yazarı, SPK İleri Düzey ve Türev Araçlar lisanslarına sahip stratejist Serdar Uluca’nın öğretileriyle fırsatlara açık, risklere karşı uyanık olacaksınız.

Ücret

İş adamı, işçi, memur, öğrenci, bankacı, doktor, esnaf, sanatçı, öğretmen, ev kadını, garson, ileriye özgüvenle bakmak isteyen herkese açık olan 0’dan 100’e Borsa Seminerleri'ne katılım ücreti (KDV dahil) 500 TL.

İŞTE BOMBA GİBİ PROGRAM

20 Nisan Pazartesi

Yatırım ortamı: Makroekonomik Göstergelerin Takibi ve Yorumu (Dr. Gökhan Ugan)
Hisse senedi fiyatlarını etkileyen faktörler, piyasalarda fiyat oluşumu, ödemeler dengesi istatistikleri, kredi/risk derecelendirmesi, takip edilmesi gereken temel göstergeler.

21 Nisan Salı

Doğru hisseyi seçme: Mali Analiz Teknikleri (Dr. Gökhan Ugan)
Bilanço kalemleri ve yorumlanması, gelir tablosu kalemleri ve yorumlanması, yatay ve dikey bilanço analizi, oransal analiz.

22 Nisan Çarşamba

Doğru zamanı seçme: Teknik Analiz (Serdar Uluca)
Trend analizi, destek ve direnç noktalarının tespit edilmesi, temel teknik indikatörler, temel teknik formasyonlar.

23 Nisan Perşembe

Doğru kompozisyonu oluşturma: Portföy Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Statik ve dinamik portföy yönetim teknikleri, portföy riskinin ölçülmesi, portföy kompozisyonunun değiştirilmesi, hisse senetlerinin mevsimselliği.

24 Nisan Cuma

Doğru kaldıracı kullanma: Risk Yönetimi (Dr. Gökhan Ugan)
Risk ile getiri arasındaki ilişki, risk yönetiminde kullanılan araçlar, portföyün riskten korunması, portföy getirisinin garanti altına alınması.

Katılımcılara hediye

Katılımcılara 1 ay ücretsiz www.grafiknediyor.com ve FİNNET 2000 aboneliği hediye edilecek. Seminer videoları bir hafta süreyle izlenebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GERÇEK18 Nisan 2020 17:47

    o kadar uzman toplanıpta bu düşüşü bilemedi yada tepki yerini bilemediyse hepsi çöp.ben her zaman herkesin bittik dedigi yerde alır  ralli başlıyor dedigi yerde satarım

  • Aynur AYGÜN KÜÇÜKERCİYES16 Nisan 2020 19:26

    hedef yeni gençlik

  • azmi15 Nisan 2020 13:46

    Alaylıyım ben , düşerken alırım çıkarken satarım. En tepeden satarım demeyin sakın, yedirmezler :D  :D  :D 

  • Yorum15 Nisan 2020 10:25

    Öyle bi uzatmışsınız ki konuyu okuyan da milli müdafaya adam topluyonuz zannedecek.. Ülkemiz için.. Dünya için.. Vatanımızın neferleri.. Hadi gidin işinize daha çok küçük yatırımcı yolduracaksınız..

  • Yorum14 Nisan 2020 15:19

    İlk egitim ben vereyim temeli olmayan şirkete girme teknik temeli takip eder zaten ha bir şirketin temeli bozuk ama şirket yükseliyor sa bununda teknikle açıklamaya çalışıyorlar uzaak dur o şirketten o spek hareketidir eline verir geçerler

  • U.s08 Nisan 2020 13:24

    Saclarinizi bosuna beyazlatmayin .Borsa demek stres demek.

  • VS08 Nisan 2020 06:38

    Bırakın borsayı,gidin birikiminizin, fazlasını helal yerlerde harcayın,gezin, görün,borsaya girip sürekli sıkıntı yaşamayın,ben 20 yıldır, borsadayım, sürekli sıkıntı,ne kardayım ne zararda,tek kârım çektiğim sıkıntı

  • Eren!08 Nisan 2020 14:56

    eğitim ücretsiz olsaydı iyi olurdu ama 500tl beni aşıyor ben piyasaya 200 tl ile girdim 2 ayda 400 tl yaptım şu virüs geldi 230 tl düştüm 170 tl zarar ettim bizimkilerden 300 tl destek aldım şuan 1010 tl yaptım ama faydalı bir program oldu belli :(