E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakBodrum'da kamu çalışanlarına konut yapılacak---

Bodrum'da kamu çalışanlarına konut yapılacak

Bodrum'da kamu çalışanlarına konut yapılacak
01 Haziran 2022 - 23:08 borsagundem.com

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum ilçesine kamu çalışanları için konut yapılacağını bildirdi

AK Partili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum'da kamu çalışanları için konut yapılacağını duyurdu.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gürece Mahallesi'ndeki konumun bilgisini vererek, ilçede uzun yıllardır kamu çalışanlarının yaşadığı sorunu çözeceklerini belirtti.

LOJMAN ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDECEK

Bodrum'da kamu çalışanlarının konut bulmakta zorlanmaları nedeniyle yaşadıkları sorunu Bakanlıklar nezdinde çözmek için girişimleri başlattıklarını vurgulayan Demir, ilk etapta 40 dönümlük bir alanda 200 konutun yapımı için tahsis işlemlerinin gerçekleştirildiğini ifade etti. Demir, ihtiyaca göre lojman çalışmalarının da devam edeceğini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şale Ergen02 Haziran 2022 20:57

    Gürece Bağla arasında tamamlanmayıp kalmış bir konut topluluğu var çok senedir ne tıkılır ne yapılır ve neredyse tamamlanmış evler. Orası değerlendirilse, hem yıkmaktan hem bütçeden tasarruf olur. Ideal Town siyr bir aitenin üst tarafı

  • xyz02 Haziran 2022 13:55

    Kamu çalışanına lojman ve ucuz konut ayağıyla Bodrum'un güzelim hazine arazileri imara açılacak. Istanbul'u iç ettiler sırada Muğla, Antalya, Izmir vb. sahil şeridi var. Inşallah yanlış düşünüyorumdur.

  • Vatandaş02 Haziran 2022 09:57

    Kamu çalışanı düzeyinde ve altında ücret alan geliri olan ve evi olmayan vatandaşa yok mu çözüm,  konut yapsanız vergi teşvik, çok basit düşünüyor bir şeye çözüm bulurken, diğerlerini üzüyorsunuz. Sonra kamu lojmanında  kira 500 Tl dışarda 2,3 binler. Oturan kamu çalışanı bir daha çıkmaz  kendi evini kiraya verir kira geliri ile yatırım yapar. Diğer kamu çalışan lojmanda oturamaz vs vs.  

  • mesut kaya02 Haziran 2022 11:58

    il ve ilçelerde 500 tl ye lojman YOK. 1000 tl üstü.

  • astor02 Haziran 2022 08:54

    ya bu hükümet böyle bi şey yaparmı bu kendi yandaş brokrata yada kendilerine yapıyor böyle demek zorunda kalmışlar kendimize yapıyoruz diyemiyorlar.

  • KILIÇ02 Haziran 2022 08:12

    çag atlıyoruz uçuyoruz bu hökümet dünyada mumla aranacak bir mucize çünkü  muhtar 4 yılda bir gün oy pusulası dagıtır oysaki sıradan bir kurum bile o pusulayı dagıtır ama mutar maaşı ile doktor ,prof,maaşı aynı duruma düştü.hiç kimsede don alacak para kalmadı .ev almak hayal oldu ülkenin ekenomisinin dibine dinamit koydu bu hökümet.ekenomist ülkeyi batırdı

  • Sosyolog 02 Haziran 2022 07:19

    Kamu çalışanı görece yüksek maaş ile konut bulamıyorsa işçi veya işsiz ne yapsın buna da bir proje varmı acaba

  • E.g.02 Haziran 2022 00:49

    LAJMANLARDAN KONUT ALMAYA EMEKLİ OLAN MEMURLARIN İKRAMİYESİNİN TAMAMI YETMİYOR TÜM İL/İLÇELERDE MEMURLARIN EMEKLİ OLDUKLARINDA SATIN ALABİLECEĞİ DEGERLERDE SOSYAL KONUT/LOJMAN YAPILMALIDIR EMEKLİ OLDUĞUNDA GÖREV YAPTIĞI İLDE YAŞAMINI DEVWM ETTİRMEK İSTER İSE İLGİLİ BELEDİYE EMEKLİ MEMURA KONUT KİRAYA VERMESİ ZORUNLU OLMALIDIR

  • azılı solcu02 Haziran 2022 00:08

    kamu çalışanları için prefabrik basit evler,konteynır evler yada hiç olmazsa kızılay çadıırları kurulabilir.ev yaparak paraların çarçur edilmesine karşıyız.zafer solcuların olucak.geliyor gelmeke olan.her şey guzel olucak.

  • Mucise Reis ;)01 Haziran 2022 23:51

    Neden sadece kamu ? işçi ve işsiz üvey evlat mı? nasıl saçma sapan program bu. parası olsun, sabit geliri olsun, işi olsun eee diğer vergi verenler uvey evlat mı? suriyeli mi ? gerçekten bu gunluk siyaset bu ulkeyi  ve düzeni bozuyor. Almanya gibi 10 yıl 15 yıl 0,99 +enflasyon oranı bir sistem getirirsin yada asgari ücretli artışa göre yıllık ek maliyetli uzun kredi, kira öder gibi insanlar öder... Ama evler 3 + 1olmalı yanı 2 aile oturabilecek gibi. ana babaya gençler evlerınde bakabılmelı, kumesde  yenı evlıler bakamıyor bile ana babaya sığmuyorlar, hem tasarruf ile kredielr ödenebilir. yanı insanlar mağarada çadırda yaşamıyor. bir şekilde kira ödüyor, kendi evlerinin kirasını ödesinler

  • mesut kaya02 Haziran 2022 12:02

    aynı evde 2 aile olmaz. kadın için haklı boşanma sebebi olur. Malum ülkemizi kadem düşünce yönetiyor. Pozitif ayrımcılık.  

  • Ahmet Özbir02 Haziran 2022 06:53

    evet üvey evlat

  • emekci01 Haziran 2022 23:19

    hakim,savcı,kaymakam, polis amiri, vergicilere ucuz lojman verecekler. öğretmen, hemşire, polise vermeyecekler