E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBodrum'da Doğan çıktı!---

Bodrum'da Doğan çıktı!

Bodrum'da Doğan çıktı!
26 Ağustos 2013 - 19:44 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan'ı kızdıran Bodrum kıyılarındaki çarpık yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı

Başbakan Erdoğan'ı Bodrum'da tekne gezisi sırasında sinirlendiren çarpık yapılaşmanın altından Aydın Doğan çıktı. 
Rotahaber'in haberine göre, Başbakan Erdoğan, bayram tatilinde Bodrum’da tekneyle sahillerde tebdili kıyafet incelemelerde bulunmuştu. Bodrum’un Torba ve Güvercinlik koylarında gördüğü çarpıklıkları bürokratlara tek tek not ettiren Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile ekibini de Bodrum’a çağırmış ve sahillerde çarpık yapılaşmaya karşı operasyon başlatma kararı almıştı.
Yetkililer Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, konuyla ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Erdoğan'ın “Bu kadar vicdansızlık olmaz. Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler." diyerek eleştirdiği otel inşaatlarından birinin Aydın Doğan'a ait olduğu ortaya çıktı.
Medyafaresi'nin ortaya çıkardığı fotoğrafta Bodrum Torbalı'da Aydın Doğan'a ait otel inşatının denizin içine kadar girdiği ve çirkin bir görüntü oluşturduğu görülüyor.
Başbakan Erdoğan'ın başlattığı çarpık yapılaşmayla mücadele kapsamında Aydın Doğan'ın otelinin yıkılıp yıkılmayacağı merak konusu oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dava açacağım01 Eylül 2013 00:55

    sayın aydın doğana adilbey holding in doğan holding hisse alımındaki işlemlerinde zarar gördüğüm için tazminat davası da ben açacağım.

  • bora28 Ağustos 2013 13:05

    nerede kanunsuz işler aydın doğan bitiveriyor orada. kan çekiyor ne de olsa. borsada şirketler batak, vergi denetiminde kanunsuzluk başı çekiyor, şimdi birde inşaat yaptırıyor. o bu sektöre girdiyse uzak durmak lazım. kendi şirketini değerinin altında yönetilmesine izin veren tek patron. marka aydın doğan.

  • Nerede Çapulcular27 Ağustos 2013 12:10

    Çapulcular bir ağaç için ortalığı birbirine kattılar,halen konuşuyorlar.Sayın başbakanım bırakın onlara onlar yıksın,taksimi yıktılar ya,orayı da bi hallediversinler...

  • Bülent27 Ağustos 2013 12:07

    Bu adamın ne özelliği, önceliği varki ülkeyi zaten sömüren adamlar gereği neyse yapılsın ve bu bir örnek olsun.

  • Keloglan27 Ağustos 2013 00:45

    Hakkiyla,Adaletiyle,Ulkesinin cikarlari icin Calisan tarafsiz kanun yapicilari olmaasa,Kimseye suclu yapamassiniz. Once kanun yapicilarini duzeltilmesi gerek

  • Byk27 Ağustos 2013 00:05

    Zeytinburnundaki onaltı dokuz'un ruhsatını AKP'li belediyeler vermiş ne zaman traşlanacak.......

  • alabao26 Ağustos 2013 23:49

    ankaranın göbeğinde evimizin karşısında boş bir arazi var ve en köşesindede 4 katlı bir bina zamanında adam katakulle ile ruhsatı almış izni almış binayı yapmış 20 yılın sonunda geçen yıl binayı yerle bir ettiler. kaçaklığını bırakın katakulle ile alınmış bütün izinleri yıkmak gerek

  • OSMANLI26 Ağustos 2013 23:11

    BU BİNALARA İZİN VEREN BELEDİYELER HANGİ PARTİNİN BİR DE BUNLARA BAKALIM

  • OSMANLI26 Ağustos 2013 23:08

    MESUT OLSAYDI, BU SEFER ŞORTU İLE BODRUM PLAJIN DA KARŞILARDI

  • Borsacı26 Ağustos 2013 21:36

    Malesef bu zenginlik öyle bir şey ki çoğu kişi için yedi ceddine yetecek kadar zengin olduktan sonra, farklı bir aşamaya geçiyorlar neden dünyanına tamamını almayayım diye düşünüyor. Bazıları da var bir dükkanı açmış işler çok iyi ikincisini açtırabilmen için nerede ise gidip dövmek gerekiyor. Güllüoğlu 2inci şubeyi açmıyor, mecburen gidip Karaköy'de baklava yiyorsun. O da bu da zengin.

  • Battal 26 Ağustos 2013 21:11

    Sorarım size bu binalar yapılırken inşaat ruhsatları suriye muhtarlığından mı alındı da kimsenin haberi yoktu sonra kalkıp ruhsatsız yapı diyip yerle bir et yakışır Size ah türkiyem ah her gün yeni bir komedya umarım bir gün birileri çıkarda bu kokuşmuş düzeni yerle bir eder

  • vatandaş26 Ağustos 2013 20:57

    yapılırken aklınız neredeydı yazık değil mi milli servet nasıl kyıkılacak

  • ruhi26 Ağustos 2013 20:56

    Ruhsatları bırakın,,binalar depreme dayanıklı yapılmıyor,ne sahte ruhsatlar alınıyormuş,maliyet düşürmek için demirden,çimentodan bile çalınıyormuş,,vah memleketim vah. sakın depreme dayanıklı diye konut almayın,çoğu çürük.

  • HULUSİ26 Ağustos 2013 20:55

    yav bu aydın doğan için koçun oğlu diyorlar doğruysa para gani çalışmaya negerenk yav

  • cuma26 Ağustos 2013 20:52

    bodruma gitmeye ne hacet burnumuzun dibinde kilyosta denize girebilmek için haraç kesiyor belediye adı altında milleten yuh be vatandaşa birahat verin

  • Keloglan26 Ağustos 2013 20:48

    Ye Babo,Ver ruhsati,Ondan sonra yik. Bastan Adam gibi adabiyla is yapilsa boyle olmaz ,Tabbiki ozamanda bazi kisi veya kisiler koseyi donemez

  • Yorumcu26 Ağustos 2013 20:41

    Anlaşılan Musa büyüdü Firavunlara savaş açma aşamasına geldi. Bugün başbakan yine Musa örneği verdi Rize'de. Not: Gerçek Hz. Musa'yı Firavun evinde büyütmüş bilmeden.

  • mustafa kulluk26 Ağustos 2013 20:38

    el insaf doğan bune doyum suzluk bir gözün topra bakıyor birak artik kabuna çekil

  • dandan26 Ağustos 2013 20:38

    bu oteller yapılırken kimler inşaat ruhsatı vermiş projeler nerden onay almış bunlar neden hiç araştırılmaz bas parayı al ruhsatı hesabımı

  • cemil26 Ağustos 2013 20:36

    bir tek bodrum mu? zengine her yerde avantaj var

  • kralll26 Ağustos 2013 20:29

    tabiiki yıkılacak son 10 yıldır ne dediye oldu cünkü

  • Allah Gözlerini Doyursun26 Ağustos 2013 20:17

    Allah gözünüzü doyursun Aydın Doğan ve tüm diğer Açgözlülerin. Unutmayın; ağzınızda ki altın dişi bile öbür dünyaya götüremeyeceksiniz. Nedir sizin bu doymak bilmez Nefsiniz?

  • Gezi'de 1 Ağaç için Neler Oldu26 Ağustos 2013 20:12

    Bu Açgözlülerin hiç birinin gözünün yaşına bakmadan hemen yıkılmalı. İbreti Alem içinde tüm Türkiye'de her yerde kaçak yapılaşmaya izin olmadığı Kamuoyuna her gün basın yayın yoluyla Devlet açıklamalıdır. Bir ağaç için neler olabileceğini Gezi'de herkes gördü. Kesinlikle Doğa, Deniz ve Yeşil konusunda taviz verilmemelidir.

  • BU BÖYLE BİLİNE.26 Ağustos 2013 20:10

    DENİZ sahillerinde vatandaşların denize girebilmeleri için u yapılan hareketi çok beğendim kim olursaolsun denizin içine girebilecek kadar bu yapılan yapılaşmaların tamamının yıkılmasını cani gönülden isterim sakın bana tayyipçi denemeye kalkmayın bazı gerçekleride görmemegelemeyiz.ma bu sadeceBODRUMDA olmasın türkiyeniz tüm sahillerinde olsunki vatandaşlarda rahat vede huzurlu ortamlarda DENİZE girebilsinler sahiller bir kaç paragöze ihale edilipte verilmemeli yada satılmamalı tüm sahiller VATANDAŞLARIN dır.

  • Hepsi Yıkılsın26 Ağustos 2013 20:08

    Eğer haber doğruysa, gerçekten yuh, yuh! Bunların gözlerini Allah doyursun. Aydın Doğan her şeyin var senin kardeşim, nedir bu kadar gözünüzün açlığı? Doğayı bile para için katledebiliyorsunuz? Hangi zenginin, Bodrum ve kıyı şeridinde Doğa, Deniz ve Kamuya ait arazi katliamı varsa hemen yıktırılıp bunlara çok ağır cezalar kesilmeli ki, bir daha bu betonlaşmaya, Doğa katliamına izin verilmesin.