E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de kayıplar artıyor---

Bitcoin'de kayıplar artıyor

Bitcoin'de kayıplar artıyor
08 Mayıs 2022 - 10:50 borsagundem.com

Geçtiğimiz Nisan ayında yüzde 17'ye yakın değer kaybeden Bitcoin'de düşüş trendi devam ediyor. Kripto paraların öncüsü bu hafta yatırımcısına yüzde 8,5 kaybettirdi.

Powell'ın açıklamaları sonrası 40 bin doları zorlayan Bitcoin'de, Fed'in enflasyonla mücadele için sert sıkılaşma adımları atmak zorunda kalabileceğine yönelik öngörülerin artmasıyla satışlar derinleşti.

Kripto paralarda perşembe başlayan düşüş hafta sonu da devam etti. Yüzde 4 değer kaybeden Bitcoin sabah saatlerinde 34.400 doların altını gördü.

Benzer şekilde yüzde 5 değer kaybeden Ethereum da 2.550 dolara geriledi. Binance Coin'deki düşüş yüzde 4.3'ü bulurken, Ripple yüzde 4, Solana yüzde 3.9, Cardano yüzde 3.7, Terra yüzde 10.4, Dogecoin ise yüzde 1.4 değer kaybetti.

Son düşüşlerle beraber Bitcoin yatırımcısına dolar bazında son 1 haftada yüzde 8.5 kaybettirmiş oldu. Ethereum ise son 1 haftada yüzde 7.9 düştü.

Borsada yükseliş trendi bitti mi?

 

"Fed kararı Dolar/TL kuruna baskı yapacak"

 

Bu hafta ne kazandırdı, ne kaybettirdi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran08 Mayıs 2022 12:10

    Zaten bir ederi yok ki!   Tekrar hatırlatmakta fayda var ki alıcı ve satıcıların pek çoğunun gerçek olmadığını ve yapay zeka ile  kontrol edildiğine göre  bu jetongilleri kontrol edenlerin keyiflerine göre ya düşer ya çıkar!  Çok uzun olmayan bir vade de ise kaybolup gidecekleri belli!  Bunların uzmanı olduğunu iddia eden keş gibi tipler bağlantısız olduğunu iddia etmekten başka laf salatası bilmiyor.  Dolar a bağlı işte gün gibi ortada!  Daha doğrusu şıracı bozacı muhabbeti birbirlerine sarılıp insanları uyutuyorlar.  

  • baran08 Mayıs 2022 16:11

    El cevap:  Karşılıksız basılan dolar enflasyonuna engel olmak için icat edildikleri belli değil mi?  Dolar selini tutmak için bir nevi baraj görevi görüyorlar.  2008 de martage krizi ve tetiklediği toksik varlıkların yerini aldığı çok belli değil mi? 

  • Serdar 145308 Mayıs 2022 14:50

    O tadar yazmışsın ama tamamen önyargılı olduğun ortada. Dolara bağlı diyorsun, dolar son 14 yıldır karşılıksız basılıyor fazla fazla. Dolara bağlı madem dolar nasıl değerlenir karşılıksız o kadar basıldığı halde. Etrafında hiç mi köşe dönen görmedin kriptodan? Dolar, TL, altın, hiç mi düşmeden sürekli yükselir de kimse zarar etmez. Kısır düşünüyorsun vesselam.