E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de '40 bin'ler' mümkün mü?---

Bitcoin'de '40 bin'ler' mümkün mü?

Bitcoin'de '40 bin'ler' mümkün mü?
11 Mayıs 2021 - 13:23 borsagundem.com

Delta Exchange CEO'su 'Bitcoin 50 bin doların altına inerse 40 bin dolara kadar gerileyebilir' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Dijital Varlık Türev Ürünleri Borsası CEO'su Pankaj Balani, kripto paranın 50 bin doların altına inmesi halinde 40 bin dolar düzeyine kadar inebileceğini savundu.

Bitcoin'de rallinin yukarı yönde devam etmesinde yaşanan zorlanma piyasada bazı aşağı yönlü beklentilere de neden oluyor. Bitcoin 64 bin 829 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesinin ardından son 24 saatte 53 bin 774 dolara kadar inmişti. Para birimi halihazırda 55 bin 880 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Diğer kripto paralar da değer kaybedebilir

Bitcoin, salı günü 59.500 dolar civarında başlayan dirençten yine dönerek yüzde 5 değer kaybetti ve 55 bin dolar bandına geriledi.

Balani, boğalar için son desteğin 50 bin dolarda bulunduğunu ve bu seviyeye tutunulaması halinde 40 bin dolara kadar gerilemenin mümkün olabileceğini düşünüyor.

CEO, böyle bir senaryoda tüm kripto paraların değer kaybedebileceğini ekledi.

Öte yandan Balani, Bitcoin'in 50 bin doları sınırının altında sarkması halinde aralarında Etherium da olduğu para birimlerinde de gerileme olabileceğini söyledi. Yakın vadeli tepe noktayı ise 64 bin dolar olarak gördüğünü ifade etti.

Bitcoin altına rakip olursa fiyatı katlanır

Dogecoin tartışmaları Ethereum’u gölgeledi

Bitexen Teknoloji’den sermaye artırımı

Bitexen'den detaylı Ethereum raporu

'Bitcoin 250 bin dolara yükselebilir'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)