E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBitcoin altına rakip olursa fiyatı katlanır---

Bitcoin altına rakip olursa fiyatı katlanır

Bitcoin altına rakip olursa fiyatı katlanır
11 Mayıs 2021 - 13:15 borsagundem.com

Bir yatırım uzmanı, Bitcoin’in altının piyasa değerine rakip olması durumunda fiyatının 5 yıl içinde 250.000 dolara ulaşabileceğini açıkladı

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Morgan Creek Capital Management'tan Mark Yusko'ya göre Bitcoin , önümüzdeki beş yıl içinde altının piyasa değerine yaklaştıkça 250.000 dolara ulaşabilir.

Yusko, CNBC’nin ‘’ Trading Nation " a Cuma günü yaptığı açıklamada, yatırımcıların bitcoin'in yeteneğini hafife aldıklarını ve sadece bir değer göstergesinden daha fazlası olduğunu söylerek "Bu sadece ağın benimsenmesi ve artan kullanımla ilgili" dedi. Yusko şöyle devam etti: "Bu bir ağ ve ağlar üstel bir şekilde büyüyor. Bu, tarihin trilyon dolar değerine ulaşan en hızlı ağı, hangisine baktığınıza bağlı olarak 15 ila 20 yıl süren FAANG'lerin hemen arkasında."

Bitcoin, sadece 12 yıl içinde 1 trilyon dolarlık piyasa değerlemesine ulaştı ; Facebook, Amazon, Apple, Netflix ve Alphabet gibi mega-cap ABD teknoloji şirketleri çok daha uzun sürede aynı noktaya gelmişti.

Yusko, bitcoin altının parasal değerine yaklaşırsa, her bir madalyonun yaklaşık 250.000 dolar değerinde olacağını söyledi ve ekledi: "Bitcoin dijital altındır ve altının parasal değerine 4 trilyon dolara yaklaştığında - bu sizi 250.000 dolar değerine ulaştırır," dedi. "Mücevherler, barlar ve madeni paralar dahil tüm altınlara kadar gidersek, o zaman (bitcoin) değeri 8 trilyon dolar kadar yüksek ve muhtemelen 500.000 dolara yakın olabilir."

 

Kripto para birimi konusundaki yükseliş görüşleriyle tanınan milyarder Mike Novogratz, daha önce bitcoin'in büyük kurumlardan gelen girişlerde altının en yüksek piyasa değerine ulaşmasını beklediğini söylemişti .

Yusko, "İnsanların gözden kaçırdığı şey, bilgi işlem gücünün hiçbir zaman ortadan kalkmayan teknolojik bir evrimidir," dedi ve bunu internetin işleyişi ile şöyle karşılaştırdı: "Değer interneti için temel katman protokolü olacak güçlü bir bilgi işlem ağıdır."

Baş yatırım sorumlusu, eğer Bitcoin internetin TCP / IP'si ise, Ethereum da "www noktası" gibi bir araç seti olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: "Öyleyse, evet, birkaç protokolün hayatta kalması için yer var, ancak binlerce jeton var ve Doge bu kategoride gerçekten işe yaramaz, yalnızca altta yatan değeri olmayan veya kullanım durumu olmayan fayda jetonlar var ve bunlar eninde sonunda ortadan kaybolacak "dedi.

Goldman, Wall Street yatırımcılarına yeni Bitcoin türevleri sunuyor

 

Bitcoin mi, Ether mi? Hangisine yatırım yapmalı?

 

Altın yukarı yönlü fiyatlamalarda destekleniyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taxici11 Mayıs 2021 20:07

    Artık kendine ait kripto borsası olmayana coin çıkarmayana kız vermiyorlar 

  • vatandaş11 Mayıs 2021 17:41

    koş al o zaman al ,ahmak seni birde buraya ciddi cidi haber diye yazmışsın

  • Bir yorum11 Mayıs 2021 16:14

    Kerizlerin sayısına bağlı!  Sanki alınıp satılmaya değer bir şeymiş gibi nasıl da insanlığın aklı ile oynuyorlar.  Üstelik bunların uzmanı da varmış!  Sadece şifrelendiği için ve kodlarını çözmek için harcanan zaman bile ne kadar ahmakça!  İnsanlığın aklını ve basiretini kaldırmak istiyorlar.  

  • MeToKo11 Mayıs 2021 15:46

    Bir yatırım uzmanı 250 bin olur demiş ingiltere merkez bankasıda çöp olacak batacak gidecek dyo onu da söyle

  • Morgan Deresi11 Mayıs 2021 14:01

    Kaçtan aldın coini tepeden almış görünüyorsun jo.

  • Yildiz11 Mayıs 2021 13:35

    Hayal bu kadar guzel satilir.......Pervazsizca acimasizca.....