E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin'de 2020 sonuna benzer görüntü---

Bitcoin'de 2020 sonuna benzer görüntü

Bitcoin'de 2020 sonuna benzer görüntü
11 Ağustos 2021 - 13:08 borsagundem.com

Türev borsalarının Bitcoin rezervleri, mayıs ayındaki çöküş öncesinde görülen 2020 yılı sonundakine benzer bir görüntü ile kadar geriledi

Türev borsalarının Bitcoin (BTC) rezervleri, mayıs ayındaki çöküş öncesinde görülen seviyelere kadar geriledi.

Türev borsalarda, dün itibarıyla 1,256 milyon BTC bulunuyor. Bu sayı, 11 Mayıs'tan beri görülen en düşük seviyeyi temsil ediyor.

Kurumsal yatırımcılar 2020 sonunu tekrar ediyor

Kurumsal yatırımcılar, Grayscale Bitcoin Tröstü (GBTC) gibi kripto para araçlarına yeniden ilgi göstermeye başlarken, veriler büyük oyuncuların düzeltme boyunca BTC birikimlerini artırdığını ortaya koyuyor.

Analist William Clemente, “Büyük oyuncular bu süreçte alım yapıyordu" diye özetledi.

Borsa rezervleri de bu durumu doğruluyor. Türev platformları, en son 2020 sonunda görülen bir trende şahit oluyor.

Türev borsalarının BTC rezervleri, bu yılki boğa piyasasının en ateşli dönemlerinde dahi artmaya devam etti. Söz konusu rezervlerde azalma, ancak boğa piyasasının başlangıcı olan 2020 sonunda görülmüştü.

Clemente, “10 bin ile 100 bin arasında BTC bulunduran adresler, 19 Mayıs'tan beri birikimlerine 269.450 BTC (12,1 milyar dolar) ekledi” diye belirtti.

Bu oluşumlar, Bitcoin'e 450 milyon dolar ile 4,5 milyar dolar aralığında yatırım yapmış durumda.

Birikim artıyor

Kurumsal yatırımcılar, Çin'in madencilere uyguladığı baskı veya ABD'nin altyapı yasasına ilişkin tartışmalardan etkilenmedi.

Borsaların BTC bakiyeleri, bir süredir azalma gösteriyordu. Salı günü itibarıyla borsaların Bitcoin rezervleri, son üç ayın en düşük seviyesi olan 2,44 milyon BTC'ye geriledi.

Her yıl 5 milyar dolarlık Ethereum kül olacak

Ether, Bitcoin'in tahtını sallıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serdar11 Ağustos 2021 13:44

    Cripto coin sahtekarlıktır. Sadece coinleri üretenlerin diğerleri söğüşlediği sanal fşnans oyunu. Bu coinker asla geleceğin parası ve gercektwn değişim aracı olanaz. Buna ne devletler ne devletlerin vatandaşı izin verir. Toplumun çok aleyhine durum. Detaylarını uzun uzun anlatmayacağım. Oyuna girip kazanırım diyen girebilir Ama sistemi kuran kasa büyük kazanır, diğerlerinin de büyük kusmı büyük kaybeder. Oyunun başında Yemleme aşamasında veya sonradan oyuna doğru zamanlama ile girip çıkan azınlıkta kazanır. Ama büyğk çoğunluğun sonu hüsran.

  • Gercekler 11 Ağustos 2021 13:39

    İnsanların coinleri almadı için, İnsanlara empoze edilen “geleceğin parası gelecekte bı coşnler kullanılacak” algısı son buldu. Devletler tavrını koydu ve artık bunlaeın değişim aracı olmamayacağı sadece sanal fşnans oyın aracı olduğu netleşti. Kasa kazanır. Baş aktörler eklerindede kalan son coinleri de boşaltmak için arada bir ara gazı verşyor şimdilik. Sonrası malum. Kasa kasabır diğerleri ağlaşır