E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin zirve tazeledi---

Bitcoin zirve tazeledi

Bitcoin zirve tazeledi
09 Kasım 2023 - 12:12 borsagundem.com

Bitcoin, 37 bin dolar sınırına yaklaşarak yıl içi zirvesini bir kez daha yenilerken yılbaşından bu yana yükseliş yüzde 120 seviyelerine kadar ulaştı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Grayscale isimli yatırım şirketinin Bitcoin’e endeksli bir borsa yatırım fonu (ETF) için görüştüğü haberlerinin ardından Bitcoin, bugün günlük yükselişini yüzde 3’ün üzerine taşıdı.

36 bin dolar sınırını aşarak mayıs 2022’den bu yana en yüksek seviyesine ulaşan lider kripto para, bu seviye ile yıl içi zirvesini bir kez daha yenilerken yılbaşından bu yana yükseliş yüzde 120 seviyelerine kadar ulaştı.

Kripto piyasasına yönelik düzenleyici onayı beklentilerinin yanı sıra ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışlarını durdurduğuna dair beklentiler de kripto piyasasına dair iyimserliği artırdı.

KRİPTO PİYASASINDA SON DURUM

Bu haber akışıyla birlikte bugün öğleden önce Bitcoin yüzde 3,7 artışla 36 bin 500 dolara yükseldi. Ethereum günlük yüzde 1,7 artışla 1912 dolara yükselerek haftalık artışını yüzde 3,8’e çıkardı.

Dogecoin yüzde 2,89 artışla 0,076 dolara yükseldi, Ripple yüzde 3 artışla 0,69 dolardan, Cardano yüzde 3,35 artışla 0,365 dolardan ve Solana ise yüzde 2 artışla 43,86 dolardan işlem gördü.

Bitcoin'de yeni rekor bekleniyor

 

Bitcoin’de yeni zirve beklentisi ne kadar gerçekçi?

 

Bitcoin ile ilgili kritik rapor: 125 bin dolar olabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)