E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 47 bin doları aştı---

Bitcoin 47 bin doları aştı

Bitcoin 47 bin doları aştı
09 Şubat 2024 - 15:39 borsagundem.com

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, küresel piyasalardaki risk iştihanın artması ve spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle 47 bin doların üzerinde işlem görüyor.

Bitcoin 47.500 doları aşarak bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Bir grup ABD fonuna istikrarlı girişlerin yanı sıra Nisan ayında yapılacak yarılanmaya yönelik artan ilgi Bitcoin fiyatının bugün 47 bin 667 doları görmesini sağladı.

En büyük dijital varlık şu sıralarda yüzde 4,83 artışla 47.540 dolar seviyesinde.

Bitcoin bu yıl şu ana kadar %13,6'dan fazla artış göstererek Muhteşem Yedili olarak adlandırılan mega-cap teknoloji hisselerini bile geride bıraktı. Son 1 ayda yükseliş yüzçde 128, 3 ayda yüzde 30 ve 6 ayda yüzde 61,1 oldu.

ABD spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına şu ana kadar net 8 milyar dolar giriş oldu. Grayscale fonundan 6 milyar dolarlık çıkış yaşandı.

Bitcoin madencilerinden dikkat çeken hamle

 

Bitcoin ETF'lerine sermaye girişi sürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )10 Şubat 2024 12:32

    bunun karşılığı var mı :D .. sanırım 18 bin usd lerde bana yazanlar borsada hala zararda :D neyse.. onalrada selam olsun. Herjes bildiği işe baksın... 10 bin olacak diyen sıfır olacak diyenler sanırız utançlarına şuan kayboldular :))) olsun biz hep önce adım attık, sonra bizlere sataşanlara, saldıranlara, karalayanlar, ithamlarda bulunanlara kalkan olduk ve ilerledik.. yorulmadak hemde. burakında mukafatımızı alalım. siz gidin borsanızdaki zararlarınızla uğraşın :D