E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBitcoin 40 bin doların üstünde!---

Bitcoin 40 bin doların üstünde!

Bitcoin 40 bin doların üstünde!
26 Mayıs 2021 - 17:16 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı, 40 bin doları aşarak son beş gündür kritik satış bölgesini ilk kez geçti

Bitcoin (BTC) fiyatı, 26 Mayıs'ta 40 bin doları geçerek son beş gündür ilk kez kilit satış bölgesini geçmeyi başardı.

Yatırımcılar, Bitcoin'in 42 bin doları geçmesi ve Ether'in (ETH) yeniden 3 bin doların üzerine yükselmesi halinde, daha geniş çaplı bir ralli bekliyor.

Kritik direnç seviyeleri

Bitcoin, son günlerde üç büyük faktör sayesinde iyileşme gösteriyor.

İlk olarak Tesla CEO'su Elon Musk ve MicroStrategy CEO'su Michael Saylor, Bitcoin madencilerini temiz enerji kullanmaya teşvik ediyor.

Musk ve Saylor, ABD'deki Bitcoin madencileriyle ile güvenilir enerji tüketimi konusunda görüştü.

Bitcoin vadeli işlemler piyasası büyük ölçüde sıfırlandı. BTC fiyatı 30 bin doların altına gerilediğinde, vadeli işlem piyasasındaki açık pozisyonlar 27 milyar dolardan 11 milyar dolara geriledi.

Bu durum, vadeli işlem piyasasının artık fazla kalabalık olmadığı ve daha sürdürülebilir bir rallinin başlayabileceği anlamına geliyor.

Ethereum, son günlerde hızlı bir yükseliş gösterdi. Bu durum, Ether Bitcoin'den daha büyük bir düzeltme yaşadığından dolayı Bitcoin ve altcoin'lere de fayda sağladı.

Yatırımcılar, kısa vadede 42 bin doların önemli bir direnç seviyesi olduğunu, bu seviyenin ardından ise 49 bin doların büyük bir satış alanı olduğunu söylüyor.

Bitcoin yatırımcılarının yakın dönemde izlemesi gereken iki kilit faktör ise borsalardan çekilen BTC sayısı ve 42 bin dolar seviyesidir. Bitcoin'in 42 bin dolar seviyesine tutunması ve borsalardan çekilen BTC sayısının artması, yatırımcı ve balinaların güveninin arttığını kanıtlar.

SPK Başkanı uyardı: Kısa vadede büyük kazanç hırsına kapılmayın!

Gram altın yılın da sosyal medyanın da zirvesinde

Bitcoin yol ayrımında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mantık.27 Mayıs 2021 08:23

    Bu zımbırtının herhalde  uzay gemisinde yakıt olarak kullanılıyor. Ne işe yaradığını niye alınıp niye satıldığını bir türlü  akıl erdiremedim.  Neymiş çok güzel bir şekilde şifrelemiş ve  isim koymuş!   :D  :D  :D  :D  :D  O zaman tamam almak için güzel bir sebep oluşmuş demektir.  Öyle ya bunun uzmanları bile var.  Hemen kimse böyyük kazançlar beklemesinmiş!   Bunun uzmanı olmak için bayağı bir tahsil yapmış!  Peki neden niçin neyi beklemesi gerekiyor.  O nu da bir anlatsa!  Orası meçhul.   Direkt dolara nispet edilmesi de ayrı bir konu.  Fazla dolar arzını vakumlamak ve doların değerinin düşmesini engellemek için yapıldığı açık.    

  • Okie Dokie26 Mayıs 2021 17:42

    Ben İsrail şekelini tercih ediyorum. Şeker gibi yatırım.