E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBir deprem de Sivas'ta meydana geldi---

Bir deprem de Sivas'ta meydana geldi

Bir deprem de Sivas'ta meydana geldi
24 Şubat 2023 - 20:18 borsagundem.com

AFAD, Konya'nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Niğde'nin Bor ilçesinde de 4.5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildiği bildirildi. Sivas'ın Gürün ilçesinde ise 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD Konya'nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde, Kandilli Rasathanesi de Niğde'nin Bor ilçesinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ardından Sivas'ın Gürün ilçesinde ise 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD Konya'nın Ereğli ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. AFAD sosyal medyadan yaptığı açıklamada saat 17.01'de meydana gelen depremin merkezinin Ereğli olduğunu duyurdu.

Depremin, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi.

Konya Valiliğinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ereğli ilçesinde deprem meydana gelmiş olup herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Saha taraması devam etmektedir. Depremi hisseden hemşerilerimize geçmiş olsun."

KANDİLLİ: NİĞDE'DE 4.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise Niğde'de meydana gelen Bor merkezli depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı.

BİR DEPREM DE SİVAS'TA

AFAD, Sivas Gürün'de saat 20.19'da yerin 5.3 km derinliğinde 4,7 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini açıkladı.

Deprem bölgesindeki öğretmenler için tayin kararı

 

En net diri fay haritası: İşte 3 derecede deprem riski taşıyan yerler!

 

Seçimler ertelenecek mi? Hükümet kanadından net açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sinan 26 Şubat 2023 12:33

    Bence mılletvekıll maas ogretmen maas olsun emekli milletvekilleri maas iptal olsun huzur hakları iptal olsun genel başkan lar karar ver sin milletvekilleri sınav olsun . Cocukları simdi ne iş yapıyorsun milletvekili olan cocukları ne iş yapıyor sa kontrol edin

  • bence25 Şubat 2023 19:51

    bence 3 bile 4 bile olsa  hiçbir deprem ufak çaplı değildir.

  • xyz25 Şubat 2023 09:11

    Seçimler ertelenecek mi? Bence seçim yapmayalım. Ne gerek var. Boşuna masraf. Seçim için harcanacak para AFAD'a aktarılsın. AFAD da bu ve bundan önceki depremlere liyakatli kadrolarla hazırlandığı gibi sonraki depremlerede hazırlanır. Ve ülkede herkes mutlu ve mesut şekilde yaşar.

  • Baran26 Şubat 2023 10:19

    Nuri denen karaktersiz tüm dünya da gıda fiyatları pahalandı nufus artıyor su kıtlığı var içmee su yoktur ki hayanların yiyecekleri otu nereden bulacaksın.senin kiler iktidara gelse her şey güllük gülüstanlıkmı olacak.peyniri ucuza yemek istiyorsan rusya da yaşayacaksın adamlar dünyanın 1/3 bakir topraklarına sahip.

  • AHMET ÖZBİLEN26 Şubat 2023 10:17

    Seçim ertelenecek fakat depremden önce senin muhalefet seçimler haziranda yapılsın mayısta yapılmasın diyor iken depremi rantı çevirdiler kemal ve meral 1 saat geçikmeden yapılsın diyorlar.nasıl olacak.

  • Nuri26 Şubat 2023 09:55

    xyz rumuzlu sığır sen huzur içinde uyumaya devam et.millet artık bu gibi mööö leri yemiyor.peynirin kilosu 280 oldu .

  • Hakkı 24 Şubat 2023 20:54

    Suriler depremin ardından kitleler halinde ülkelerine gidiyor. Deprem bunları nasıl etkiledi gitmeye karar veriyorlar. " Çıkışlarda çok sıkı biçimde arama yapılmalı " demezsem olmaz.

  • MERHALET26 Şubat 2023 10:20

    ne yapsınlar adamların oturacakları evlerin hepsi yıkıldı.pislik seni ALLAH senin ve ailenin başına bunlardan fazlasını versin kimse yurdunu bırakıp gelirler mi.