E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance Türkiye işlemleri askıya aldı---

Binance Türkiye işlemleri askıya aldı

Binance Türkiye işlemleri askıya aldı
24 Mart 2023 - 15:13 borsagundem.com

Binance işlemleri geçici olarak askıya alındı, 30-120 dakika içinde çözülmesi bekleniyor.

Binance Türkiye, spot ticareti etkileyen durum nedeniyle tüm spot ticaretin şu anda geçici olarak askıya alındığını bildirdi.

Binance TR'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Binance TR'de spot ticareti etkileyen bir durum yaşanmaktadır. Bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalıştığımızdan tüm spot ticaret şu anda geçici olarak askıya alınmıştır. Yeni güncellemeler buradan paylaşılacaktır." denildi.

Binance'tan yapılan açıklamada da, spot işlemleri etkileyen bir sorunun farkında olunduğu belirtilerek, "Tüm spot işlemler hali hazırda geçici olarak durdu, sorunu mümkün olan en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." açıklaması yapıldı.

Binance CEO'su Changpeng Zhao, ilk analizler eşleştirme motorun bir stop emrinin işlenmesinde hata ile karşılaşıldığını gösterdiğini belirterek, "Tuhaf bir hata; iyileşiyor. Eşleştirme motorunun toparlanması için tahmini süre 30-120 dakika" dedi.

Sorun çözüme yakın, testler devam ediyor

Platform tarfından son yapılan güncellemeye göre, sorun çıkan eşleştirme motorlardan 'engine 1' tekrar aktif hale getirilirken, diğer motorlarda ise sorunun devam ettiği ve biraz süreye ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Şirketin CEO'su Changpeng Zhao tarafından yapılan açıklamalara göre, para yatırma aktif hale getilirken, spot piyasada işlemlerin tekrar başlaması ile ilgisi testler sürüyor.

Binance'den yeni açıklama

Binance'den yapılan son açıklamada geçici sistem bakımının tamamlandığı, saat 17:00'de tüm alım satım işlemlerinin açılacağı belirtildi.

Binance'den sterline ambargo

 

Binance'den SVB hamlesi

 

Binance'den Rusya'ya ambargo

 

Binance ABD yatırımlarını geri çekiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)