E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden'dan ilginç çıkış: Beni azledecekler---

Biden'dan ilginç çıkış: Beni azledecekler

Biden'dan ilginç çıkış: Beni azledecekler
05 Kasım 2022 - 09:03 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden ülkesinde 8 Kasım'da yapılacak ara seçimler hakkında "Cumhuriyetçiler Temsilciler Meclisi ve Senatoyu geri kazanırsa, beni azledeceklerini duydum. Beni ne için azledeceklerini bilmiyorum." ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, California eyaletinin San Diego kentinde katıldığı bir etkinlikteki konuşmasında 8 Kasım'da düzenlenecek Kongre ara seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Biden, 8 Kasım'da yapılacak ara seçimlerde Cumhuriyetçilerin hem Senato hem de Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kazanması durumunda, kendisi hakkında azil süreci başlatacaklarını söyledi.

Ülkede 8 Kasım'da yapılacak Kongre ara seçimlerinin hayati önemde olduğunu belirten Demokrat Biden, Cumhuriyetçilere yüklendi. Biden, "Cumhuriyetçiler Temsilciler Meclisi ve Senatoyu geri kazanırsa, beni azledeceklerini duydum. Beni ne için azledeceklerini bilmiyorum." ifadesini kullandı.

ABD'de yapılan anket sonuçlarına göre, Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisinde çoğunluğu kazanmasına kesin gözüyle bakılırken, Senato'da da "yüksek ihtimal" çoğunluğu kazanmaları bekleniyor.

Amerikalılar, 8 Kasım'daki ara seçimlerde, bulundukları eyaletlerdeki valilik ve diğer yerel pozisyonların yanı sıra Temsilciler Meclisindeki 435 sandalyenin tamamı, Senatodaki 100 sandalyenin de 35'i için sandığa gidecek.

Biden'dan istihdam açıklaması

 

Biden, kongre seçimleri için oyunu kullandı

 

Biden'ı 8 Kasım'da bekleyen tehlike: 'Topal ördek'

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERHALET KUŞUÖTMEZ06 Kasım 2022 17:12

    yaşın 80 işin  bitmiş bizdekiler gibi taputa girincemi siyaseti bırakacaksın.bak biden siyaseti bırak gel bizdeki izmirde isa tapınağında hristiyan hacı ol birazda öbür dünya için çıalış.

  • www05 Kasım 2022 13:12

    Dedeyi kurtarın , kafa gidiyor

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK05 Kasım 2022 11:11

     (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6)  (6) 

  • baran05 Kasım 2022 10:05

    Bunların aradıkları daha amansız daha merhametsiz daha alçak bir lider!  Malum Hitler, Stalin Lenin Dünya yı kasıp kavurmuştu!  Aradıkları bebek katili gibi bir alçak!  Myanmar da Müslüman katline göz yuman kadın görünümlü şeytanın  kullnım süresi dolunca böyle apar topar görevden alınır.