E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden canlı yayında uyukladı!---

Biden canlı yayında uyukladı!

Biden canlı yayında uyukladı!
22 Ekim 2022 - 16:36 borsagundem.com

Dün gerçekleşen MSNBC röportajında ABD Devlet Başkanı Joe Biden, gündeme dair açıklamalarda bulunurken uyukladı.


ABD Başkanı Joe Biden dün, MSNBC kanalında Jonathan Capehart'ın sorularını yanıtladı.

Gelecek seçimlerde, başkanlık hakkında soru sorulduğunda ABD'nin 79 yaşındaki 46. Başkanı Biden, yeniden adaylık için isteğinin olduğunu ifade etti.

Biden konuyla ilgili, "Resmi kararı vermedim, ancak benim niyetim, tekrar aday olmak ve bu kararı vermek için zamanımız var" dedi.

Sputnik'teki habere göre; First Lady Jill Biden'ın görüşü sorulduğunda ise ABD Başkanı Biden'ın bir süre içi geçerek konudan koptuğu anlar gündem oldu. Sorunun sorulmasının ardından Biden bir süre uzaklara dalıp soruya cevap veremedi.

Bunun üzerinde sunucu Jonathan Capehart'ın "Sayın Başkan?" diyerek sesli uyarması üzerine Biden kısa süre şaşkınlık yaşamasının ardından toparlanarak eşi Jill Biden'ın da 'çok önemli bir şey' yaptıklarını düşündüğünü ve ikinci bir döneme olumlu baktığını söyledi.

Biden: 15 milyon varil petrol piyasaya sürülecek

 

Selman'dan Biden’a İran göndermesi

 

Arap ülkelerinden Biden’ı kızdıracak açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ22 Ekim 2022 20:27

    ABD yi yöneten zengin sülaleler salak mı ki genç kafası karışan vizyon ve proje sahibi kendilerine karşı çıkacak birisini başkan seçtirsinler.onlara böyle bitik ve yitik adamlar lazım.

  • Mucise Reis : )22 Ekim 2022 16:48

    BARAN efendi , BİDEN in  baş danışması sanırım... :D  Baran gibi abuk subuk dengesiz hareketler yapıyor :D  Hahaha ikiside aynı zihniyet zaten... kendileri bile ne yaptığının farkında değil.