E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Solskjaer sesleri---

Beşiktaş'ta Solskjaer sesleri

Beşiktaş'ta Solskjaer sesleri
23 Aralık 2023 - 00:17 borsagundem.com

Son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışları kapsamında 50 yaşındaki Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile iletişime geçti

Kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş, bu sezonki 4. teknik direktörünü arıyor. Siyah-beyazlılar 2 yıldır takım çalıştıramayan Ole Gunnar Solskjaer'e teklif yaptı.

Son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör arayışları kapsamında 50 yaşındaki Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile iletişime geçti.

1,5 YILLIK SÖZLEŞME

Norveçli hocanın menajeri İstanbul'a gelerek siyah-beyazlı yöneticilerle görüştü. Beşiktaş, Solskjaer'e 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Kariyerindeki Molde, Cardiff ve Manchester United takımlarını çalıştıran Solskjaer, toplam 168 maça çıktığı Kırmızı Şeytanlar'da 3 yıl boyunca teknik direktörlük koltuğunda oturdu.

Ole Gunnar Solskjaer, 21 Kasım 2021'de Manchester United'dan ayrılmasının ardından hiçbir takımın başına geçmedi.

KABUL EDERSE BU SEZONKİ 4. HOCA OLACAK

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş, Burak Yılmaz ve son olarak Rıza Çalımbay'ın ardından bu sezon Süper Lig'de ilk yarı bitmeden 4. teknik direktörünü arıyor.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı

 

Beşiktaş kendi evinde kayıp

 

Beşiktaş'ın konuğu Alanyaspor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)