E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş tribünlerinde 'Ismael istifa' sloganları---

Beşiktaş tribünlerinde 'Ismael istifa' sloganları

Beşiktaş tribünlerinde 'Ismael istifa' sloganları
16 Ekim 2022 - 22:57 borsagundem.com

2-2 sona eren Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşması sonrası, teknik direktör Valerien Ismael'e yönelik tribünlerden istifa sloganları yükseldi.

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş, 10. haftadaki dev maçta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalırken, tepkilerin odağında yine teknik direktör Valerien Ismael vardı.

Beşiktaş'ın Trabzonspor karşısında ortaya koyduğu performans, Fransız teknik adam için bardağı taşıran son damla oldu.

Sezon başından bu yana oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Ismael için Vodafone Park Stadyumu'nda ilk kez istifa sesleri yükselmesi dikkat çekti.

Beşiktaş tribünlerinde maçın belli bölümlerinde 'Ismael istifa' şeklinde sloganlar atılırken, bir grup taraftar da Sergen Yalçın lehine tezahüratlarda bulundu.

İki sezon önce Beşiktaş'a şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın, geçtiğimiz sezon alınan başarısız sonuçların ardından görevinden ayrılmıştı.

VALERIAN ISMAEL'DEN İSTİFA YANITI

Fransız çalıştırıcı maçın ardından açıklamalar yaparken "Yüzde 60'a yakın topla oynadık. Top sizdeyken, fazla koşamazsınız. Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Maçta hatalar yaptık, bu hatalar olunca, galip gelmek zorlaşıyor. Bu hatalar da işin parçası, bu hataların arkasına saklanmıyoruz. Kazanmak için sona ana kadar her şeyi yaptık" ifadeleriyle mücadeleyi değerlendirdi.

Taraftarın istifa tezahüratlarının yöneltildiği soruyu yanıtlayan Ismael "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Mücadeledeki bireysel hatalara değinen ve sakatlanan Rachid Ghezzal'le ilgili de açıklama yapan Ismael şunları söyledi:

"Hatalar yaptığımız için gol yedik. Hataların olduğu ortamda da galip gelmek beklenemez. Rachid Ghezzal için pazartesi gününü beklememiz gerek. Kontrollerden sonra durumunu göreceğiz. Sakatlığını kötü hissettim, umarım kötü değildir."

Beşiktaş: 2 - Trabzonspor: 2

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)