E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş taraftarları köprüdeki Fener bayrağını yaktı---

Beşiktaş taraftarları köprüdeki Fener bayrağını yaktı

Beşiktaş taraftarları köprüdeki Fener bayrağını yaktı
29 Mayıs 2017 - 00:30 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ta taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı olan Fenerbahçe bayrağını yaktı

Beşiktaşlı taraftarlar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı olan Fenerbahçe bayrağını indirdi.

Sarı-lacivertli ekibin THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmasının ardından köprüye asılan bayrak, siyah-beyazlı bir grup taraftar tarafından indirildi.

Süper Lig'de şampiyonluğun ilan edilmesininden sonra 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen bir grup taraftar, meşalelerle yaktığı bayrağı, daha sonra denize attı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zenan08 Haziran 2017 13:37

    Geçen sene de FB'li bir veya bir kaç taraftar BJK bayrağını yakmıştı. Ona karşı mı yaptılar bilmiyorum ama öyle olsa da olmasa da hiç biri doğru değil. BJK'li bir taraftar olarak önce insanlık diyorum, insan gibi sevinelim insan!

  • ahmet engin29 Mayıs 2017 03:38

    bir fenerbahceli olarak ben de farkli yaklasayim istedim . Bu cirkin eylemi yapanlar ve hele ki BJK nin bu mutlu gununde kesinlikle besiktasli olamaz. besiktasi bir kez daha tebrik ederim...

  • türk29 Mayıs 2017 03:22

    Bir Beşiktaşlı olarak şiddetle kınıyorum

  • Kâzım KARTAL29 Mayıs 2017 02:20

    Neyi insan gibi yaptık ki bunu yapalım?

  • Birisi29 Mayıs 2017 01:46

    Bir Galatasaraylı olarak çok ayıpladım, hiç yakışmadı. Fenerbahçe basketbol takımının şampiyonluğu büyük bir başarı, yiğidi öldür hakkını yeme. Beşiktaş taraftarının bu hareketi kendi başarılarına gölge düşürmekten başka bir şey değil, çok yazık.