E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi---

Beşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Milot Rashica'yı KAP'a bildirdi
16 Ağustos 2023 - 00:05 borsagundem.com

Siyah-beyazlılar, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Milot Rashica'nın transferi için Norwich City ile görüşmeler başlandığını KAP'a bildirdi. Beşiktaş (#BJKAS) bu transfer için 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek

Beşiktaş, Milot Rashica transferi için Norwich City ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş transferde bombayı patlattı. Siyah-beyazlılar, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Milot Rashica'nın transferi için Norwich City ile görüşmeler başlandığını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Norwich City FC ile görüşmelere başlanmıştır.”

GECE YARISI İSTANBUL'DA OLACAK

Beşiktaş'ın yeni transferi Rashica, İstanbul'a doğru yola çıktı. 27 yaşındaki Kosovalı futbolcuyu taşıyan uçağın bu gece 01.00 sularında İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapması bekleniyor. 4 yıllık anlaşmaya varılan Rashica, sağlık kontrollerinden geçip siyah-beyazlı takımla resmi sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş yönetiminin, Kosovalı sağ kanat oyuncusu için Norwich City ile 5 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi.

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi

 

Beşiktaş transferi resmen açıkladı!

 

Beşiktaş transfer bombasını patlattı! Yeni forvet...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum16 Ağustos 2023 01:16

    Raşitsayı geliyor karşılamaya gitmiyormusunuz

  • Yorum16 Ağustos 2023 00:28

    Fena çalım attı Beşiktaş bel kırdı bilinen test edilen şampiyonlukta büyük katkısı olan futbolcuyu aldı şimdi gs dervişi aldı Beşiktaş raşitsayı aldı hangisi büyük çalım ayrıca şu tete yi alırken hukuk eğitimi almış erdem bey bu konuda ne düşünüyor gazeteciler nerede mikrofon uzatan gazeteciler birde bir iki gs li yorumcu raşitsaya burun kıvırıyor bu da çalımın büyüğünü gösteriyor birde zaha bakalım bu sene kaç defa sakatlanacak