E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBelözoğlu dediğini yaptı: Beşiktaş'ta bir dönem kapanıyor---

Belözoğlu dediğini yaptı: Beşiktaş'ta bir dönem kapanıyor

Belözoğlu dediğini yaptı: Beşiktaş'ta bir dönem kapanıyor
15 Şubat 2022 - 19:24 borsagundem.com

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda Başakşehir forması giyecek. Turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun takımında görmeyi çok istediği 29 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardı

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu, Beşiktaş'tan (#BJKAS) kadrosuna katmak istediği Oğuzhan Özyakup transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce Oğuzhan için "Sezon bitince fırsatlar doğabilir" diyen Belözoğlu, sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek milli futbolcuyla yeni sezonda birlikte çalışacak.

YENİ SEZONDA BAŞKAŞKEHİR FORMASI GİYECEK

Oğuzhan Özyakup'un 10 yıllık Beşiktaş macerası sona eriyor. 2012-13 sezonunun başında Arsenal'den 500 bin euro karşılığında transfer edilen Oğuzhan Özyakup, yeni sezonda Başakşehir'in yolunu tutuyor. Turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği oyuncuyla anlaşma sağladı.

Emre Belözoğlu dediğini yaptı! Süper Lig devinde bir dönem kapanıyor

"KAPIYI KAPATIYORMUŞ GİBİ KONUŞMAK OLMAZ"

Oğuzhan Özyakup ara transfer döneminde de Başakşehir'in gündemine gelmiş ancak Emre Belözoğlu transfer için sezon sonunu işaret etmişti. Emre Belözoğlu konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Oğuzhan Özyakup çok değerli, önemli oyuncu. Milli Takım ve Beşiktaş'a çok ciddi hizmetleri oldu. Şu anda bir girişimimiz olmadı ama sezon bitince tabii ki bazı fırsatlar doğabilir. Kapıyı kapatıyormuş gibi konuşmak olmaz. Değerli, çalışmak isteyeceğim isimler arasında" cevabını vermişti.

Adana Demirspor: 1 - Beşiktaş: 1

 

Galatasaray için İtalyan basınında Montella iddiası!

 

Fenerbahçeli Szalai için kesenin ağzını açtılar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)