E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakandan çarpıcı açıklamalar---

Başbakandan çarpıcı açıklamalar

Başbakandan çarpıcı açıklamalar
20 Aralık 2014 - 13:41 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Rize İl Kongresi’nde konuşma yaptı

Rize'deki konuşmasında CHP’ye yüklenen Başbakan Davutoğlu, “Dört dakika yönetimde bulunsalar birbirini tehdit ederler. Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz” dedi.
Başbakan Davutoğlu, Şişli Belediyesi'deki istifa üzerinden CHP'ye yüklendi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe konuşmalarında o dar aklıyla, Sayın Cumhurbaşkanı ve benim arama görüş ayrılığı, fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanı’yla dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Siyasetle bitmez. Ölümle de bitmez. Bu dünya ahiret kardeşlik davasıdır.

Gitsinler kendi evlerini düzene soksunlar. Düşünün, Şişli'de yaşananlardan sonra 4 dakika bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz. 

14 Aralık soruşturmasını saptırarak, sanki basına dönük bir operasyon yapılıyormuş gibi bunu dünyaya şikayet edenler ve bu şikayet üzerinden Türkiye'yi dışarda mahkum etmek isteyenler bilsinler ki Türkiye her açıdan özgürlükler ülkesidir, demokratik özgürlüklerin korunduğu bir ülke olmaya devam decektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • secmen21 Aralık 2014 00:24

    pisirik CHP hep yenilmeye mahkumdur bizlere hizmeti olmayan partiye oy,da yok bu sene iki secimde yenilen bu parti adam olmaz. ama biz onlari adam edereriz her secimde oy vermeyerek

  • kartal20 Aralık 2014 15:24

    halka olmadık hakareti yaparlar makarnacı ,koyun ,haşere,derler ondan sonra oy isterler.

  • serdar20 Aralık 2014 15:21

    Sizi almanya amerika tehdit ediyor dinlemelerle. Siz kendi içinizde birbirinize laf söyleyemeyecek kadar paraya tapıyorsunuz. Şişli istifasını ağzına dolayacana emanet durduğun koltuğu hak edenlere teslim et. siz ülkeyi soyup o paraları polis koydu diyip kendi atadığınız uyduruk hakimlere baskı yapıp paraları hırsızlara teslim ettiniz. Paraları polis koyduysa niye sahiplerine verildi geri hemde faiziyle siz komik bile değilsinizseçmenşnize yazık günahınıza manevi değerleri katıp insanları kandırdınız.

  • kartal20 Aralık 2014 15:21

    bunlar ondanda akp suçlarlar bunlar sütten çıkmış ak kaşık sanıyorlar kendilerini

  • FURKAN 20 Aralık 2014 15:19

    BEN DE AK PARTİYE OY VEREN VE PİŞMAN OLAN BİRİ OLARAK SİZE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM TÜRKİYEYİ SEN Mİ YÖNETİYOSUN AHMET BEY ÖNCE ONU SÖYLE YOKSA TAYYİP Mİ YÖNETİYO ÖNCE TAYYİBİN ESARETİNDEN KURTUL ONDAN SONRA ŞİŞLİ BELEDİYESİNE ÇAT