E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona'yı elerlerse futbolculara 12 milyon euro prim---

Barcelona'yı elerlerse futbolculara 12 milyon euro prim

Barcelona'yı elerlerse futbolculara 12 milyon euro prim
17 Mart 2022 - 09:59 borsagundem.com

Galatasaray'ın bu akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Barcelona ile oynayacağı maçta koreografi olmayacak ancak bayrak şov yapılacak! Cimbom, Barça'yı elerse, futbolculara UEFA'dan gelecek paranın büyük kısmı dağıtılacak

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam Barcelona’yı ağırlayacak olan Galatasaray, stadını tıklım tıklım dolduracak. 0-0’lık beraberliğin ardından satışa çıkan biletler, birkaç dakika sonunda tükendi. 52 bin kişilik Nef Stadı için 300 binden fazla talep geldiği ifade edildi. Kısıtlı zaman nedeniyle karşılama için özel bir koreografi hazırlanamazken, Nef Stadı’nı dolduran taraftarlarda bol sayıda Sarı-Kırmızılı bayrak olacağı bildirildi.

Süper Lig’de derbi galibiyetiyle moral bulan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Barcelona’yla bu akşam Nef Arena’da karşı karşıya gelecek. Son 16 turunun ilk ayağında Barça’yla 0-0 berabere kalarak seyirci avantajını yakalayan Cimbom, taraftarının desteğiyle tura inanıyor. Lig’de hedefsiz kaldıktan sonra Avrupa’ya tutun Sarı-Kırmızılılar’da yönetim de tur gelirse kesenin ağzını açacak. Barcelona’yı elemesi halinde çeyrek finale adını yazdıracak olan Aslan, turu geçtiği için 1.8 milyon Euro kazanacak. Bu paranın büyük kısmını futbolculara dağıtmak isteyen Başkan Burak Elmas ve yönetimi, 1.2 milyon Euro civarında prim ödeyeceklerini futbolculara maç günü bildirecek.(Habertürk- Erhan Kaan Adıgüzel)

Galatasaray'ın prensi 25 milyon euroya Avrupa yolcusu!

 

Galatasaray hisseleri derbi sonrası yüzde 8 yükseldi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)