E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi---

Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: 5 terörist etkisiz hale getirildi
29 Temmuz 2023 - 16:09 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmaları ve J-SİHA'ların hava keşif desteği sonucunda Şırnak'ın Uludere ilçesinde bir grup teröristin barındığının belirlendiğini ve operasyon başlatıldığını belirtti.

Van Jandarma Asayiş Kolordu ve Şırnak Jandarma Bölge Komutanlıklarının komutasında, Şırnak İl Jandarma ile Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıkları tarafından, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları ve J-SİHA'ların ateş desteğiyle "Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu" düzenlendiğini aktaran Yerlikaya, "Jandarma Özel Operasyon, Jandarma Özel Harekat ve Jandarma Komando Timlerinin katıldığı operasyonda 5 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyon devam ediyor. Şehitlerimizin kanlarını yerde bırakmayan Jandarmamızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz aralıksız devam edecek." ifadelerini kullandı.

PKK saldırısında gazi olan asker şehit oldu

 

MSB: 1 Ocak’tan itibaren 892 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali29 Temmuz 2023 18:47

    Rabbim mehmetçiğimizi ve mehmetçiği seveni korusun

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI29 Temmuz 2023 17:28

    Eğer cumhur ittifiakı seçimleri kazanamamış olsa muhalefet özertlikler adı altında bir takım oluşumlar yapacaklarını söylüyorlar idi bunlarda ülke içine girip çirit atacaklar idi.Bu hükümetin en büyük başarısı askeri yönünü seviyorum ekonomik ve eğitim yönünü ise başarısız bulmaktayım.