E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Soylu karantina altındaki kişi sayısını açıkladı---

Bakan Soylu karantina altındaki kişi sayısını açıkladı

Bakan Soylu karantina altındaki kişi sayısını açıkladı
19 Mart 2020 - 20:00 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Soylu, Türkiye'de karantina altında 9 bin 800 kişi olduğunu açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koronavirüs salgını nedeniyle karantina altında olanlara ilişkin yaptığı açıklamada, "9 bin 800 kişiye umre dahil karantina uygulamamız var. Kıbrıs’a transfer olacak şahıs Türkiye’de karantina altında" dedi.

Sokağa çıkma yasağı ilan edileceği iddialarına da değinen Soylu, "Bunlar, ABD, Almanya mahreçli FETÖ’cülerin hesapları. Sosyal medyada infial yaratmaya çalışıyorlar. Vatandaşlarımız bunları paylaşmasın" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..19 Mart 2020 22:56

    15 millet vekili ve 1 kktc li kodamanın çocu vardı. ilgili sayıya dahil mi bakanım ? yoksa onlar hariç mi ? konuyu soracak gazeteci kalmamış ki bilmiyoruz cevapları... 15 vekil ümreden geldi denildi. isimler açıklanmadlı. başka yerden geldiler denildi. nereden geldikleri soylenmedi. sosyal medyada resimleri bar deniyor, umredeler deniyor. o zaman karantına olmuyor mu vekıllere? sağlıkçının deıklerımı vekillerin dedıklerımı daha önemlı

  • CAN19 Mart 2020 22:26

    BU KÖTÜ GÜNLERDE ÜLKEMİZİ YÖNETENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN SAVAŞ,DEPREM ,VİRÜS ,HEP PEŞ PEŞE GELDİ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SAYIN SOYLU BU ÜLKEYE SİZİN GİBİ ÇOK SOYLULAR LAZIM.

  • ----------- ??????????-------------19 Mart 2020 23:53

    başımızda akıllı dirayetli milliyetci konusuna hakim başarılı dünya da sözü geçen adam gibi adam yönecilerimizi başımızdan eksik etmesin.ALLAH teröristler ile işbirliği ve destekcilik yapanlarıda en büyük cezalar versin sürüm sürüm süründürsün.

  • Pala19 Mart 2020 22:01

    Hep fetonun oyunu bunlar canım! Eğer twitterda mesajlar atilmasa kttcli kız elini kolunu sallaya sallaya geziyordu.kimin vatanı için, kimin koltuğu için cirpindigi ortada

  • Cego 19 Mart 2020 20:32

    Kardeşim sende galibin kağıtlarını almasaydın. Uyanıksın ya hokus pokus ile para kazanıcan. Adamın aklını alırlar.

  • Kasri19 Mart 2020 21:24

    Yandaştır demiştir

  • GALIB.OZTURK.MAGDURLARI19 Mart 2020 20:09

    Turkiyede yatirimcidan modern yontemle parasini alip gurcistana goturen metro grubunun sahibini ensesinden tutup Turkiyeye getirip kanrantina altina alabiliriz. Magdurlar olarak guzel bir yontemimiz var