E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Şimşek, TÜSİAD yönetimiyle görüştü---

Bakan Şimşek, TÜSİAD yönetimiyle görüştü

Bakan Şimşek, TÜSİAD yönetimiyle görüştü
16 Haziran 2023 - 10:37 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜSİAD yönetimiyle bir araya geldi. Görüme sonrası TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan, “Yeni ekonomi yönetimi ile ekonomik istikrarın kısa sürede tesis edilmesini temenni ediyoruz." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) yönetimiyle bir araya geldi. TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısı öncesi Sabancı Center'da yapılan görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Görüşme sonrasında Şimşek, herhangi bir açıklama yapmadan Sabancı Center'dan ayrıldı.

"Açık ve samimi bir toplantı oldu"

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi(YİK) Başkanı Tuncay Özilhan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşmesi hakkında, "Ekonomik duruma ilişkin tespit ve önerilerimizi sayın Bakan ile paylaştık, açık ve samimi bir toplantı oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Özilhan, TÜSİAD'ın Yüksek İstişare Konseyi toplantısında yaptığı açıklamada, "Yeni ekonomi yönetimi ile ekonomik istikrarın kısa sürede tesis edilmesini temenni ediyoruz." dedi.

Özilhan, "Bakan Şimşek'in çalışmaları tamamladıktan sonra ortaya koyacağı programın makroistikrara katkı sağlamasını bekliyoruz. Yeni ekonomi yönetimi ile ekonomik istikrarın kısa sürede tesis edilmesini temenni ediyoruz. Sayın Bakanın ortaya koyacağı ekonomi programının makro ekonomik yönden katkı sağlamasını umuyoruz." diye konuştu.

Bakan Şimşek'in bugün 14.30'da Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetimiyle, birliğin Akmerkez'deki merkezinde bir araya gelmesi bekleniyor.

Şimşek, TÜSİAD yöneticileri ile görüşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gandalf 16 Haziran 2023 19:34

    Türkiye yenin 2020 öncesi ekonomik görünüme dönmesi en iyi şartlarda 2 yıl sürer.Bugünden yarına olacak birşey değil.

  • AHMET ÖZBIR16 Haziran 2023 16:24

    Nas sana bana var. Onlara nas yok. Onların çocukları yurt dışında okuyacak senin benim çocuklara imamhatip yolları. Ey TÜSÌAD kükremelerine ne oldu. Herşeyleri kandırma üzerine. Bu aç sefil ve cahil millete az bile. inşallah yeni türkiye yüzyılında daha beter olursunuz.

  • Hoca16 Haziran 2023 13:42

    Hani Nas vardı, dinden mi döndünüz?

  • HACI16 Haziran 2023 15:15

    evet, döndüler ne olmuş? Allah yıldırım mı düşürecek kafalarına? salgın hastalık geldi, seller bastı, 7 şiddetinde depremler ardı ardına geldi, haftalarca sönmeyen yangınlar çıktı. yine de yalandan, talandan vazgeçmediler

  • Mevsim16 Haziran 2023 13:04

    Tasarruflarınızı garantiye alın

  • Kaçan Grup16 Haziran 2023 12:37

    Mehmed Şişmek , sana üç ay ömür biçiyorum siyaseten

  • kaportacı salim usta sanayiden16 Haziran 2023 12:23

    ne yazıkki sayın bakan ilk gün güvenini kaybetti.tuik rakamlarına sesini çıkarmadı kabullendi.belliki yeni sistem dedikleri aslında eski ssitem tuikleme .piyasa yapıcılarda biliyor bunu .borsa en iyi yansıtıcıdır.yansıtma devam ediyor ne yazıkki .yeni yönetim başlamadan tuikele ile bitti. nebatid3en ne farkı kalxdıki.

  • Bir dost16 Haziran 2023 11:58

    Yediği içtiği sahip olduğu herseyi alın teriyle kazanmış olanların idaresi yaratılış amacına uymuş olanlardır.

  • FİNANS DÜNYASI16 Haziran 2023 11:04

    Görüsse ne olacak bizlere temmuz ayında zam verecek daha zam vermeden maaşlarımız % 25 eridi bitti .Kim iktidara gelir ise gelsin sopayı veren hep millet olmuştur.mesala 2008 de dolar 1,5o TL idi şimdi 24,600 TL 16 kat artmış benim maaşım ise 6 kat artmış yani 16 kat artmalı idiki maaşım döviz bazında aynı kalsın.