E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivBakan Kacır'dan Togg sedan açıklaması: 2025'te yollarda---

Bakan Kacır'dan Togg sedan açıklaması: 2025'te yollarda

Bakan Kacır'dan Togg sedan açıklaması: 2025'te yollarda
12 Aralık 2023 - 21:50 borsagundem.com

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2025'te de üretilmeye başlanacağını bildirdi

Haber Global'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Merhmet Fatih Kacır, Togg'un sedan modelinin 2025'te üretilmeye başlanacağını duyurdu

Bakan Kacır, Haber Global'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Togg'un milletin ortak kazanımı olduğunu ifade eden Kacır, şu an ülke genelinde 15 binden fazla Togg'un yollarda olduğunu söyledi.

GELECEK YIL, BU YILIN 3 KATI ÜRETİM GERÇEKLEŞECEK

Kacır, yollardaki Togg sayısının her geçen gün arttığını kaydederek, gelecek yıl bu yılın 3 misline yakın bir üretim gerçekleşeceğini anlattı.

Bu yıl sonuna kadar 20 bin aracın sahiplerine teslim edileceğini belirten Kacır, "Togg, 2024 sonunda sedan modelini kamuoyuna tanıtacak. 2025 itibarıyla Togg araçları Avrupa'ya ihraç edilmeye başlanacak. Yine 2025'te bu defa sedan araçlar üretilmeye başlanacak." ifadesini kullandı.

TOGG Avrupa'ya açılıyor

 

Banttan inen Togg araçlarının sayısı 10 bini aştı

 

Erdoğan'dan Tokayev’e Togg hediyesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )13 Aralık 2023 11:31

    Muhalefet parti liderleri asla böyle bir otomobil yapabileceklerimize hiç inanmamışlar idi ve hiç biri de şu fabrikayı ziyarete gitmedikleri gibi bir de üstüne üstlük bu otomobillerin  ülkemizde yapılmayıp Türk Malı olmadıklarını idda etmişler idi.Bu ülke nasıl olacak ta sanayileşmiş bir ülke olacak.Ondan sonra da diyorlar ki bize halk neden 20 senedir oy vermiyorlar.

  • Mucise Reis : )13 Aralık 2023 08:57

    almadan önce iyi düşünün :D benden demesi... mtv leri kaça bir Tesla Y serisini   :D ... Bir sigorta, kasko yap bakalım kaç para çıkıyor :D ... Arkadaşlar bu ülkede ya fakirsin/ ya zengin... ortasında durmak çok zor... faizde paran deden arsan evin apartmanın , işyeri kira gelidin varsa hiçç okumana gerek yok. çocuğuna 1 yıl onc e10 usd den 10 btc alsan daha iyi di :D hayat şans oldu. düzeni eski ekonomi sistemi ile kıramazıyorsun yeniliklere çaık olup tek tuk sigara parası misali yatıracaksın bişeler. sistem bu