E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Işık TSK'da sakal iddialarını yalanladı ---

Bakan Işık TSK'da sakal iddialarını yalanladı

Bakan Işık TSK'da sakal iddialarını yalanladı
11 Kasım 2016 - 16:06 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, bugün TSK için yayınlanan kılık kıyafet yönetmeliğinde sakalın serbest bırakılmadığını açıkladı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, HAVELSAN Simülatör Merkezi'nde AW-139 Simülatör Açılış Töreni'nde, basın mensuplarının soruları yanıtladı.

Milli Savunma Bakanı Işık'ın açıklamasından önemli başlıklar şöyle:

KUVVET KOMUTANLARININ SINIR ZİYARETİ

Bağdat yönetimiyle, kuzeydeki bölgesel yönetimle görüşmelerimizi devam ettireceğiz. Türkiye, bu noktada tavrını baştan beri net olarak ortaya koymuş bir ülkedir. Ama her duruma da hazır olacağız, her ihtimale karşı da hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Dünkü Genelkurmay Başkanımızın, kuvvet komutanlarımızın özellikle sınırı ziyaretini de bu kapsamda değerlendirmek lazım.

Hassasiyetimiz bölgeye yabancı milislerin gelmesi ve DEAŞ'tan sonra bölgenin demografik yapısının değişmesi. Biz içbir ama Şii Sunni ayrımına girmedik. Önemli olan demografik yapının değişmemesi ve terör örgütleri bahaneyle yeni alanlar kurmaması. Türkiye elinden gelen her türlü desteği verecek. Irak Ankara Büyükelçisine de bunu özellikle ifade ettik.

TSK'DA SİVİL KADIN PERSONELE KILIK KIYAFET DÜZENLEMESİ

Kılık kıyafetle ilgili yapılan düzenleme, TSK'da çalışan asker olmayan kadın sivil memurlarımızın başörtüsü yasağını serbest bırakılması düzenlemedir. Sakal serbest bırakılıyor diye bir şey yok.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)