E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Dönmez'den Karadeniz Gazı açıklaması---

Bakan Dönmez'den Karadeniz Gazı açıklaması

Bakan Dönmez'den Karadeniz Gazı açıklaması
23 Nisan 2023 - 21:26 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen ve karaya getirilen doğal gazın tüm Türkiye’de kullanılacağını belirtti

Eskişehir'den AK Parti milletvekili adayı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, partisinin seçim çalışması kapsamında Alpu ilçesine bağlı kırsal Ağaçhisar Mahallesi'nde düzenlenen geleneksel yağmur ve şükür duasına katıldı. Dönmez, duanın ardından çocuklara oyuncak dağıttı.

HABERİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )24 Nisan 2023 09:11

    Maliyeti nedir? kaç paraya alıyorduk, kaç paraya çıkartıyoruz. kar nedir? nasıl bir kar marjı sağlıyor... ör : petrol x TL iken okadar derinden çıkıyorduki bazı kuyulardan, 3x maliyet oluyordu. yanı 10 tl ithal dışardan alınan petrol, ülkemizde maliyetlerden dolayı 30 tl ye çıkıyordu. böyle oluncada kuyu kapanırdı.Gelecekte teknolojı ımkanı düşsün, malıyet düşsün ayda savaş vb ambargolarda kullanılır diye. bu gaz malıyet nedır hocam ? hep nağralar, laylay loy uçtuk vb. Gerçekten merak edilen cevaplar hiç bir yerde baktım göremedim. Neden yok ? bilgiler, gerçek bilgi magazınsız açıklamalar ?