E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli’den İmamoğlu’na sert tepki---

Bahçeli’den İmamoğlu’na sert tepki

Bahçeli’den İmamoğlu’na sert tepki
18 Aralık 2022 - 18:01 borsagundem.com

MHP lideri Bahçeli, siyasi yasak kararı verilen ve 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı İmamoğlu'na sert tepki gösterdi.


MHP lideri Devlet Bahçeli, Mersin’de düzenlenen mitingde konuştu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen cezaya değinen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı

"Saraçhane kumpası tutmaz"

-Kesin olmayan hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafiften tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemiş ise bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır.

-Halkı Saraçhane’ye davet eden belediye başkanı ve yola koyulan İP başkanı, Altılı Masa’ya Saraçhane dayatması ve Kılıçdaroğlu’na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir.

-İmamoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının Altılı Masa’ya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır.

-Saraçhane kumpası tutmaz. İmamoğlu’nu parlatma amacı adaylıkla ilgilidir.

-Küçücük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması söz konusu değildir. Suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız.

-Kılıçdaroğlu’nun Adalet Bakanlığı’nın kapısına dayanması ise başlı başına sorumsuzluktur. CHP yönetiminin adalet ve hukukla derin bir sorunu vardır.

-Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek de dinimizi sorgulayamaz. Hiç kimse inanan insanlarımızı zan ve töhmet altında bırakamaz.

Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na verilen hapis cezasını değerlendirdi

 

Erdoğan'dan İmamoğlu açıklaması: Bizansvari taht oyunu

 

Bahçeli: Borsada yükseliş devam edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.