E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBAGFAŞ'tan KAP'a toplantı açıklaması---

BAGFAŞ'tan KAP'a toplantı açıklaması

BAGFAŞ'tan KAP'a toplantı açıklaması
21 Haziran 2021 - 20:34 borsagundem.com

BAGFAŞ, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve T.C. Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile toplantı yapıldığını, çevre mevzuatına ilişkin eksikliklerin tespit edildiğini ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla çalışıldığını duyurdu

Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş.(#BAGFAŞ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve T.C. Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile yyapılan toplantıda çevre mevzuatına ilişkin eksikliklerin tespit edildiğini ve eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

BAGFAŞ tarafından KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimizin Balıkesir İli Erdek İlçesi 10. Km'de bulunan Fabrikalarımızı, 16-17 Haziran 2021 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve T.C. Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilgili görevlileri ziyaret ederek, Fabrikalarımızın ilgili personeli ve yönetimimizle toplantı yapmıştır.

Bu toplantıda yapılan inceleme ve değerlendirmeler çerçevesinde eksikliler tespit edilmiştir. Eksikliklerimizi gidermek amacıyla çalıştığımızı ve mümkün olan en kısa zamanda bu çalışmaları tamamlayacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ederiz" ifadeleri kullanıldı.

BAGFAŞ payları yeniden işleme açılıyor

BAGFAŞ hisseleri Yıldız Pazar'dan Yakın İzleme Pazarı'na alındı

BAGFAŞ'tan 'kapanma' açıklaması

BAGFAŞ payları işleme kapatıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 25,02
En Yüksek: 25,20
En Düşük: 24,40
Değişim 1,21 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,72
İşlem Hacmi 34.987.399
Toplam Adet: 1.408.179
Ağırlıklı Ort.: 24,76
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gübreci hüseyin22 Haziran 2021 00:00

    yiğit patron kemal gencer almanyalarda ilim irfan görmüş,iktisatı,ekonomiyi,piyasalar konularında hıfzetmiş ,ileri derecede para ve pazarlama  konularında ilim terbiye etmiş değerli ve kıvrak zekalı bir anadolu yurttaşısdır.aldığı tedbirler bağfaşın geleceği için büyük ehemmiyet arzetmektedir.nazarı dikkatinizi celbetmek baabında bu konuların bilinmesini istedim.

  • fdf22 Haziran 2021 19:04

    hadilen yalaka. ytüm şirketler hemen hemen aynı. bi çıkarınmı var bagfastan.

  • Bir bilen21 Haziran 2021 21:35

    Kos koca şirket. Eksikliklerini sen bilmiyor muydun ki yetkililer gelince haberiniz oldu. Ama burası Türkiye.. Sedat Peker in Türkiyesi.. Yine birileri yemlenir, otellere gönderilir, sizler zehirinizi marmaraya kusmaya devam edersiniz..

  • ZEYREK ZEMHERİ22 Haziran 2021 00:30

    BANDIRMA YEREL YÖNETİM OLARAK İYİ YÖNETİLELEMEKTE DEMEK Kİ.CHP BELEDİYESİ NE YAPTI YAN GELİP YATTIMI BURALARI NEDEN DENETLEMEDİ.

  • Vicdansız Kemal Gencer21 Haziran 2021 22:47

    Bu patron bozuntusu sırf para harcamamak için bilerek malzeme almıyor, halbuki denize , atmosfere attığı hammadde dolayısıyla paradır. Bu Almanyada okumus ama bir cacık öğrenmemiş , adam azaltarak, malzeme kısarak tasarruf yapacagını zannediyor. Öyle garip bir mahluktur bu patron bozuntusu...

  • rre21 Haziran 2021 21:20

    bide su çanakkale ve ilçelerindeki firmaların icabına baksalar.

  • Vicdansız Bagfaş21 Haziran 2021 21:18

    Sorun sanki sadece fosforik asit tesisi, fabrikada en uzun bacadan normalde hicbir gaz gözükmemesi gerek fakat baca maşallah bembeyaz . Bu demek oluyor ki atmosfere limitin kat be katı SO3 veSO2 salıyorlar. Asit gazi ve zehir bir arada. Bu asit dumanı topraga kısmen asit yagmuru olarak yağıyor. Ne bitki kalır ne de toprak ... bu Bagfaş milleti kandıriyor, vatan i yokediyor

  • düzeni üzen21 Haziran 2021 21:01

    kolay iflah olmaz artık diye düşünüyorum dikkat edinde kalın kaçmasın

  • Garip guraba21 Haziran 2021 20:47

    Birde bagfasın yetkilisi blomberte çevreyi kirleten bir eksikliğimiz yok diyordu ..hani yoktu vatan haini bunlar....asacaksın bunları....

  • Bağfaş zamanı 21 Haziran 2021 20:40

    Düştüğü yerden tekrar 22’lere gidebilir mi