E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağcılar Matbaacılar Sitesi'nde yangın!---

Bağcılar Matbaacılar Sitesi'nde yangın!

Bağcılar Matbaacılar Sitesi'nde yangın!
21 Eylül 2023 - 18:00 borsagundem.com

Bağcılar'da bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında, bir kişi hayatını kaybetti

İstanbul Bağcılar'da bulunan Matbaacılar Sitesi D Blok'ta bulunan 3 katlı bir iş yerinde saat 16.00 sıralarında, yangın çıktı. İş yerinin deposunda bulunan ambalaj malzemeleri ve matbaacılıkta kullanılan kimyasalların tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçramasını engellemek için çaba sarf eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Yangın sırasında yaşanan ufak patlamalarda 1 itfaiye eri hafif şekilde yaralandı. Yaralı itfaiyeci, ambulansla hastaneye sevk edildi.

Bağcılarda Matbaacılar Sitesinde yangın: Kayıp işçi aranıyor

Yangın, itfaiyenin çalışmasıyla kontrol altına alınırken binada bir çalışanın mahsur kaldığı öğrenildi. Olay yerine sevk edilen AFAD ve itfaiye ekipleri, mahsur kalan işçinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bağcılarda Matbaacılar Sitesinde yangın: Kayıp işçi aranıyor

İSTANBUL VALİLİĞİ: BAĞCILAR'DAKİ YANGINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Valilikten yapılan açıklamada, "Bağcılar İlçesi Yüzyıl Mahallesi Matbaacılar Sitesi'nde, içinde kimyasalların bulunduğu işyerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmiş, bir itfaiye eri ise yaralanmıştır. Hastaneye kaldırılan itfaiye erinin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yangın kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir" denildi. 

Tuzla'da tersanede gemide çıkan yangın söndürüldü

 

Kapalıçarşı'nın çatı kısmında yangın

 

İstanbul Çekmeköy'de orman yangını

 

Tokat'ta orman yangını

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)