E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAz bulunan ilaçlara ihracat yasağı geldi---

Az bulunan ilaçlara ihracat yasağı geldi

Az bulunan ilaçlara ihracat yasağı geldi
17 Aralık 2022 - 17:42 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, piyasada halen az bulunan ilaçların ihracatına bir süreliğine ara verildiğini açıkladı

Piyasada halen az bulunan ilaçların ihracatına bir süreliğine ara verildi. 

Açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koca, "İlaç temininde yaşanan zorluğu birlikte giderene dek, piyasada halen az bulunan ilaçların ihracatına bir süreliğine ara verdik.'' dedi. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz19 Aralık 2022 08:57

    Hemen yasak ve sorun çözüldü. Kafa yasaklar üzerine çalışıyor.

  • Mucise Reis : )18 Aralık 2022 19:37

    Bir araştırma denk geldi. Okudum biraz. Diyorki biz çok kaliteli eğitim veriyoruz. Öğrencilerimizin barınmasına, eğitim imkanlarına, sağlık sistemine yatırımlar yapıyoruz. Çok kaliteli nesileler yetiştirip ülkemizin geleceğini emanet ediyoruz. Yetiştiriyoruz bireylerimizi. Farklı ülkelere eğitim araştırma vb ülke bütçesinden büyük pay veriyoruz. Bİr alanda hata yapmamalıyız... hangi alan o? GIDA VE DENGELİ BESLENME :D Türkiye  olmadığı anlaşıldı hemen : )) Mandık şu. Biz büyük yatırım yaptığımız bireyleri sağlıklı, doğal ve dengeli beslenme ile hem kendilerini hem erken yaşta hayat refagına ulaşacakları için doğan çocuklarını yetiştirecekler. Bizler gıda güvenliği, her ürüne eirişebilir fiyatlar ile halkımızı yeni neslimizi donatmalıyız. Böylece ülkemisin geleceği genç nesillerin uzun ömürlü ve verimli olması ile taçlanacak. doğacak yeni nesillerde kıs sürede iş hayatına atılan donanımlı gençlerin çocukları ile bilgi aktarımı olacak. VİZYONA BAKIN BEE...  :D 

  • borsacı18 Aralık 2022 00:40

    komşulara göre TL nin degersizliginden saglık giderleride ülkemizden temin ediliyor yani komşu aç ken sen tok olmayacaksın sözü varya şimdi tam tersi oluyor biz aç kalırken komşular tok olacak çünkü bizim paramız pul oldu yani bizim yeni model ekenomimiz oldu.

  • YUSUF KALEKAPISI17 Aralık 2022 19:54

    Diğer gıda ürünlerine de kısıtlama getirilsin.halk ucuza yesin arkadaş.her şeyin en kalitelisini elin gavuru yiyor ilaçla kalbur altı hastalıklılarınıda bizim halkımız yemektedir.

  • Mucise Reis : )18 Aralık 2022 19:40

    ör. yurtdışına incir ihracı rekor kırdı... o akdar rekor ki, ne incir yetiştirenler adam gibi yiyebildi,i nede bu ülke topraklarında yaşayan Türk Milleti... neden ? euro=19tl olunca  1 saat çalışan  alman 12 euro ile  1kg dan fazla kuru incir alabiliyor. ülkemizde ise 1 gün çalışırsa 1 kg yakın ve 3-4 sınıf alabiliyor... kur farkı ihracatı böyle arttırdı ile... sen yeme, gavur yesin.