E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAykut Kocaman'dan Rıdvan Dilmen'e tepki---

Aykut Kocaman'dan Rıdvan Dilmen'e tepki

Aykut Kocaman'dan Rıdvan Dilmen'e tepki
26 Ocak 2017 - 12:28 borsagundem.com

Aykut Kocaman, ‘partili cumhurbaşkanlığı’nı merkezine alan anayasa değişikliği referandumu için ‘Evet’ kampanyası başlatan Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Rıdvan Dilmen'i isim vermeden eleştirdi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, KON TV’de katıldığı programda, “Oyuncular, ben de dahil olmak üzere siyasetin içinde olmamalıyız” diyerek Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Rıdvan Dilmen'in başlattığı kampanyayı eleştirdi. Kocaman, şöyle konuştu: “Oyuncular, ben de dahil olmak üzere siyasetin içinde olmamalıyız. Çünkü bizi destekleyen kitlenin içinde herkes var. Hiç kimsenin adamı değiliz. Biz sadece mesleğimizin ve bugün Konyaspor’un adamıyız. Oyuncular da öyle olmalı. Ama bununla beraber sosyal sorumluluk projelerinde yer almalılar. Çünkü toplumda özellikle bugünlerde daha da artan hassasiyetler var. Bir zümrenin, bir grubun, bir siyasi partinin, herhangi bir şeyin değil, toplumun hissiyatına ortak olmak zorundalar.”

Futbolcuların sırça köşklerde değil toplumun içinde yaşayan insanlar olduğunu dile getiren Kocaman şöyle devam etti: “Oyuncuların da bu anlamda katkıları gayetleri çok iyi. Ama benim onlara önerim, bunu belli bir zümreye değil… Bizi destekleyenler, izleyenler arasında Konyaspor dediğiniz andan itibaren bunun için etnik, siyasi, kültürel herkes giriyor. Hiç kimsenin adamı değiliz. Biz sadece Konyaspor’a hizmet eden, aynı zamanda toplumsal görevleri olan insanlar olmalıyız.”

RIDVAN DİLMEN KAMPANYA BAŞLATMIŞTI

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı. Bir video paylaşan Rıdvan "Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiyeistiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım" demişti. Kampanyaya MilliTakım oyuncuları Arda Turan ve Burak Yılmaz da destek vermişti. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir27 Ocak 2017 00:26

    rıdvan dilmen artık federasyon başkanlık seçimini garantilemiştir artık.yakışır....

  • Kendini bitirecek26 Ocak 2017 18:00

    Rıdvan acaba anayasanın hangi maddesini okudu da kampanya başlattı biri bir madde soracak çok kötü rezil edecek bunları

  • Adam gibi adam26 Ocak 2017 14:58

    Budur bugün sporcu sanatçı toplum gözünde belli yer etmiş her kimse onlar da insan tabiki tuttuğu takım parti gibi şeyleri olacak fakat bu insanlar asla yönlendirme yapmamalı eğer yapacaksa siyasete girsin.bugün yalakalık yaptığın insanlar gidecek o zaman ne yapacaksın.aykut hoca adamlığını duruşunu bir kez daha ortaya koymuş helal olsun

  • de26 Ocak 2017 13:14

    doymuyorlarteşekkür ediyorum sayın aykut kocaman.kaliten asla tartışılmaz.adam gibi adamsın.bu zatı muhteremleri milli takım olayında gördük.bu durumu federasyon başkanı bile teyit ettiki doymuyorlar

  • Erol26 Ocak 2017 13:13

    Bravo Aykut hocama. Burada A veya B partisi önemli değil. Dediği gibi topluma mal olmuş kişiler -siyasete atılmıyacaklar ise - siyasi içerikli projeler yerine sosyal sorumluluk projelerinde yer almalılar.

  • M.Turgut26 Ocak 2017 12:47

    Helal olsun Aykut Kocaman!Yalaka takımına eğer anlarlarsa güzel bir uyarı yapmışsın..