E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemArınç'tan Kabataş cevabı---

Arınç'tan Kabataş cevabı

Arınç'tan Kabataş cevabı
14 Şubat 2014 - 18:22 borsagundem.com

​Hüseyin Ağa Camii'nin ibadete açılış törenine katılan Bülent Arınç, açılış sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü denetiminde Demirören Holding tarafından restore edilen Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerindeki Hüseyin Ağa Camii'nin ibadete açılış törenine katıldı. Tören sonrası camide Cuma namazını da kılan Arınç, cami çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Arınç, Halk Bank eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesine ilişkin soruya, "Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan tahliye olmuş, ne düşündüğümü soruyor hanımefendi. Hiç bir şey düşünmüyorum. Ne tahliyesinden haberim var, ne tahliyesi üzerine söyleyecek bir çift sözüm var" dedi.

"BAŞBAKAN'A SORUN O ZAMAN"     
Gezi olayları sırasında Kabataş'ta başörtülü bir kadına saldırıldığı iddialara ilişkin dün yayınlanan görüntüler sorulunca Arınç, "Değerlendiremiyorum. Bunları da izlemedim. Olayın üzerinden de epey zaman geçti. Bunlar, medyada yer alacak şeyler. Okuyanlar farklı farklı değerlendirebilir" dedi. Bir basın mensubu, konuya ilişkin Başbakan'ın konuşmalarını hatırlatınca Arınç, "Başbakan'a sorun o zaman. İddia onunsa... Zannediyorum o da bir başka camidedir. Kendisine sorulur" diye konuştu.

"BEN NE KADAR ÖNEMLİ BİR İNSANMIŞIM"
Bülent Arınç, Ergenekon ve Balyoz davaları tutuklularının yeni Demokratikleşme Paketi'ndeki tutukluluk sürelerinin 5 yıla indirilmesi maddesinden yararlanamayacağı yönündeki açıklamalar hatırlatılınca, "Hep benim ne düşündüğümü soruyorsunuz. Ben ne kadar önemli bir insanmışım. Biliyorsunuz, komisyondan geçti. Genel Kurul'a gelecek. Genel Kurul'da farklı bir şekilde de, komisyondan geldiği gibi de çıkabilir. Oradaki değerlendirmelere dikkat etmemiz lazım. Ben, bu konu hakkındaki görüşlerimi daha önce de muhtelif defalar ifade ettim" dedi.

"O ARKADAŞLARINDAN BİRİSİ BEN DEĞİLİM"
Başbakan Erdoğan'ın teklif gelmesi halinde AK Parti Tüzüğü'ndeki 3 dönem kısıtlamasının kaldırılabileceğine ilişkin sözleri hatırlatılan Arınç, "Bilemem. 'Arkadaşlarımdan teklif gelirse değerlendirilir' diyorsa, o arkadaşlarından birisi ben değilim. Benden böyle bir teklif gelmez. Diğer arkadaşları bilemiyorum" diye konuştu.
 
Bülent Arınç, dün ilk kez Kanal D Haber’de yayınlanan Kabataş görüntüleriyle ilgili soruyu da cevapladı.

Arınç soruyu, "Olayın üzerinden zaman geçti. Okuyanlar farklı değerlendirebilir. İddia Başbakan'ın ise ona sorulur. Bu konu hakkında ne düşündüğü kendisine sorulur" ifadeleriyle yanıtladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğa14 Şubat 2014 22:34

    ya vatandaş başbakanın meydanlarda bu konuyu söylediğinde vatandaş galayana gelip birbirini öldürseydi

  • T.C AKIN14 Şubat 2014 22:14

    SUİKAST YALANINIDA SANA SORALIM AĞLAK

  • omer14 Şubat 2014 21:25

    Bu partiye chp capulcularindan oy gelmez kendilerinede vermek icin sandiklarinida bulamazlar stv de capulcularin vagonu oldu inadina akp 30 martta yine derslerini alacaklar

  • dürüst olmak erdemlılıktır14 Şubat 2014 19:44

    Pengamber efendimiz Kıyamet günü Allah Katında mahluklarının en sevimsizleri yalancılar, kibirliler ve kardeşlerine karşı sinelerinde amansız kin besleyenler olacak..." 16 "Yalan rızkı eksiltir." 20

  • DÜRÜST OL KAZAN.14 Şubat 2014 19:18

    Bunlar herzaman tükürdüklerini YALAYAN cinsler olduğu için genede devam etmeye karar alırlar çünki partinin başına gelecekleride biliyorlar.bizler son seçimlerde yanıldık ama hatalarımızıda anladaık birdaha sizlere oy vermekmi TÖVBELER OLSUN .bari insanların cep telefonlarına devamlı mesajlar göndererek milletin kalbini ala mazsınız.

  • hacı14 Şubat 2014 19:08

    yolsuzluğun, hırsızlığın dibine vurmuşlar milleti avutmak için dini kullanıyorlar hala, münafıklar..

  • tarık14 Şubat 2014 18:58

    artık baltayı taşa vurmuyor,,dikkatli konuşuyor.

  • Ayla Akcan14 Şubat 2014 18:48

    Başbakanla ilgili bir rahatsızlık var Bülent Arınç da. Ama keşke biraz omurgalı davranıp karşı çıkabilse.